שלום!!!

מיטל241

New member
שלום!!!

פריסה קלטית, השאלה הייתה: מה הפוטנציאל שלי עם x בשלושת החודשים הקרובים?סיכום- צדק בונוס- 7 חרבות רוצה אבל פוחד- שוטה עתיד קרוב-אס הגביעים מה עוזר או בעד?- שמש עבר קרוב- 7 מטות זווית הראיה של החברה-מלכת החרבות מה חוסם או נגד?-מלכת המטות דימוי וזוית אישית-מלכת המטבעות שיעור רוחני לשואל בהווה-נער המטבעות אני בת 24-תודה מראש.

מיטל241

New member
בוקר טוב

אני וx נפרדנו לפני חצי שנה (היינו יחד שנה וחצי),כל התקופה מאז הפרידה שמרנו על קשר טלפוני,הוא נתן הרגשה הרבה פעמים שהוא רוצה לחזור אך כל פעם שהצעתי לו לחזור ,הוא סירב. ניסיתי לנתק קשר איתו בטענה שקשה לי אך הוא לא הירפה. רציתי לדעת אם יש סיכוי שנחזור ו/ או מה עובר לו בראש..אם יש סיבה למה הוא לא רוצה לחזור אליי. תודה .

batgalim

New member
מיטל../images/Emo142.gif

נראה לי שחסר ברקע שנתת נתון מסויים... קשה לי להגדיר בדיוק, אבל אני חייבת לשאול - האם הפרידה נבעה כתוצאה מבגידה שלך, או שקר, טיוח של דבר שהיית צריכה לומר לו ולא אמרת, או שערפלת את הדברים בכוונה? חשוב לי מאד לדעת על מנת שאוכל לפרש את הפריסה... תודה.

מיטל241

New member
המשך

הקשר היה קשה מאחר ורבנו המון והיו הרבה סרטי קנאות (בקשר לחברים לשעבר וכו'),הפרידה הייתה די הדדית,מהצד שלי לא הייתה בגידה/שקר או טיוח. מיד אחרי הפרידה הוא רצה שנישאר ידידים,נשארנו וזה גרם לעוד יותר קנאות וריבים,ניסיתי לנתק את הקשר בטענה שאני צריכה להתגבר עליו אבל הוא לא הרפה. מקווה שזה מספיק מידע, תודה מראש.

מיטל241

New member
בנוסף

עשיתי פריסת שאלה:"מה x מרגיש כלפי היום?" וזה מה שיצא (מימין לשמאל): אס החרבות נער החרבות כוח שישה מטות אביר המטות סיכום:ירח

צ ל י ל 8

New member
היי מיטל ../images/Emo140.gif

מה - אס החרבות X - נער החרבות מרגיש - כוח כלפיי - שישה מטות היום - אביר המטות סיכום:ירח אני חושבת שהוא בעצמו עוד לא החליט.. את רוצה לחתוך, אבל הוא מתנדנד ו"משחק" איתך. כן לא שחור לבן. אני חושבת שדווקא בגלל שהוא לא יודע ולא החליט עדיין איפה הוא עומד, הוא מנסה לשמור עלייך שלא תברחי לו. הוא מנסה לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. ייתכן והוא מקנא בך, בהצלחה שלך. היום יש לו רצון חזק להיות איתך, אין ספק, הבעיה היא שאין לו יכולת. הוא מרגיש שהוא רוצה אבל לא יכול. רוצה אבל לא רוצה. הוא בבלבול. מה את חושבת?

מיטל241

New member
אוף..../images/Emo4.gif

האמת שאני כבר לא יודעת..יש איזו פריסה שתעזור לי להבין למה הוא לא יכול או לא רוצה? מה עוצר אותו מלחזור אליי?

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo35.gif השאלה היא

האם את מעוניינת לחזור אליו? האם את רוצה להמשיך להיות איתו? הבנתי שהניתוק היה גם מצידך. אם ככה, אני חושבת שאין טעם בפריסה נוספת.

מיטל241

New member
../images/Emo4.gif

אחרי שנפרדנו,אני רציתי לחזור והוא לא (הוא רצה להישאר ידידים),בגלל זה ניתקתי קשר באופן טוטאלי.אני רוצה לדעת מה עובר לו בראש,למה הוא כל כך נעול על ההחלטה לא לחזור,אם קרה משהו שהוא לא סיפר לי..יש פריסה שתעזור לי להבין את כל זה? תודה.

צ ל י ל 8

New member
אז ככה, אם את מתעקשת

בואי נשאל: מה X מרגיש כלפיי מבחינה רומנטית בחודש זה 5 קלפים+קלף סיכום

מיטל241

New member
תודה ../images/Emo39.gif וזו הפריסה

אז ככה,פריסת שאלה (מימין לשמאל): מה-האיש התלוי x-נער המטבעות מרגיש כלפיי-10 מטות מבחינה רומנטית-שלוש חרבות בחודש זה-אוהבים סיכום-כוכב

צ ל י ל 8

New member
היי ../images/Emo142.gif

מה-האיש התלוי x-נער המטבעות מרגיש כלפיי-10 מטות מבחינה רומנטית-שלוש חרבות בחודש זה-אוהבים סיכום-כוכב נראה לי ש-X החליט לעשות הערכה מחודשת לגביי מהות היחסים שלכם. לא הייתי אומרת שהוא "מאוהב" בך. הוא מרגיש שהוא מיצה את הקשר כלפייך, והוא מאוכזב מאיך שהרומנטיקה היתה בינכם. אני חושבת שזהו חודש שבו הוא רואה דברים אולי קצת אחרת, מתלבט מה לעשות. הכוכב כקלף סיכום דיי מבלבל יחסית לקלפים האחרים שיצאו. אולי, אבל רק אולי, תלוי בך אם את מעוניינת - יש מקום לתקווה כלשהי לחידוש היחסים בינכם.

למעלה