שלום :)

שלום :)

רציתי לדעת פירוש של פרישה שעשיתי אני לא יודעת אם זאת הפריסה המתאימה ....היה רשום "פריסת השם המפורש" ושאלתי היתה מה יהיה איתי בתחום הזוגי בשנה הקרובה...אני מקווה שזה מתאים. הקלפים שיצאו: 1-שוטה 2-ארבע חרבות 3-ארבעה גביעים 4-חמישה מטות 5-עשרה גביעים 6-שבע חרבות 7-שמש 8-שבעה גביעים 9-תשע חרבות 10-נער המטבעות 11-כוח 12-שני גביעים 13-מיזוג אשמח אם תפרשו לי את מה שיצא. תודה ליאת :)

צ ל י ל 8

New member
קודם

תני רקע לגבי הזוגיות שלך, ואז נוכל לאמר לך איזו פריסה היא הנכונה עבורך..

אוי ואיבוי לי רקע על הזוגיות שלי...

אבל אסור להציף ;) וואוו זה המון...את יכולה להיות יותר ספציפית מה את רוצה לדעת על הזוגיות שהיתה לי?

batgalim

New member
הכי חשוב זה - מה את רוצה לשאול...

לגבי זוגיות קיימת, זוגיות באופן כללי, זוגיות בעבר... האם את רוצה לדעת משהו ספיציפי לגבי בן הזוג?

אז ככה...

על זוגיות קיימת לא כי אין :) קצת על זוגיות עם מישהו מהעבר ועל זוגיות באופן כללי לעתיד הקרוב משהו כמו חצי שנה

batgalim

New member
בואי נתחיל בפריסה כללית...

תשאלי בפריסה קלטית - באתר של אורי רז - מה הפוטנציאל הזוגי שלי בחצי שנה הקרובה? ותעתיקי לכאן את הקלפים עפ"י הסדר.

וזה מה שיצא...

1-שלושה מטות 2-נער המטבעות 3-ארבע חרבות 4-הכוהן הגדול 5-שמונה מטבעות 6-תשע חרבות 7-שלוש חרבות 8-שתי חרבות 9-שישה גביעים 10-עשרה מטות השאלה היתה מה הפוטנציאל הזוגי שלי בחצי שנה הקרובה

צ ל י ל 8

New member
היי דודבנית ../images/Emo13.gif

דבר ראשון חשוב ביותר הוא שאין צורך להקפיץ שום הודעה! אנו רואות הכל ומגיבות לכולם בזמן סביר. אנא הימנעי מכך בפעמים הבאות. השאלה היתה מה הפוטנציאל הזוגי שלי בחצי שנה הקרובה 1-שלושה מטות 2-נער המטבעות 3-ארבע חרבות 4-הכוהן הגדול 5-שמונה מטבעות 6-תשע חרבות 7-שלוש חרבות 8-שתי חרבות 9-שישה גביעים 10-עשרה מטות מה שעוזר לך הוא העובדה שאת כבר בשלב שאת מוכנה ליזום ולתפח קשר ריגשי. מה שאולי חוסם אותך זה הרצון שלך לפעמים לעשות מה שבראש שלך, לעיתים בלי להתחשב. אם תקשיבי לעצת הסביבה שלך, תוכלי ללמוד הרבה דברים, כיצד ניתן לשמור על קשר והלשקיע בו. קחי לך ספק זמן מסויים לחשוב כיצד היית רוצה לראות את המערכת הזוגית של, ואפילו התייעצי באחרים כדי לשמוע דוות דעת. השתדלי לא לתת את כל כולך בקשר ולשמור גם על עצמיותך, אחרת עלולים לנצל את טוב ליבך ואת הגישה הישירה שלך. את בגישה דיי מאוכזבת בזוגיות קודמות, הסביבה שלך מנסה לזור, אך ייתכן ואת רק יוצאת מהם מבולבלת. יש זוגיות קודמת בעברך שבגללה את חוששת כ"כ? שבגללה את מפחדת ליצור קשרים חדשים? אם כן השתדלי שזה לא יעסיק עלייך מדי מבחינה ריגשית. אני חוששת שזה מה שמפריע לך להתקדם הלאה. מה את אומרת?

וואווווווווווווווווווו

אני בהלם אני בשוק אני... קלעת ממש בול לכל מה שקרה לי בעבר ומה שקורה לי בהווה... אבל מה עם העתיד? :( מה יהיה?

צ ל י ל 8

New member
תודה ../images/Emo9.gif

לגבי העתיד? מי יודע? הכל תלוי בך, איך תתנהגי, איך יתנהלו חייך ואיך תובילו אותם. אנו לא מנבאי עתידות, אלא מייעצים. בפרשנותי אלייך כתבתי בדיוק כיצד עליך להתנהג.

למעלה