שלום! אני מעוניינת לדעת...כיצד פורסים? האם אתם פורסים בבית או בתוכנה?
P pink candy New member 17/3/04 #1 שלום! אני מעוניינת לדעת...כיצד פורסים? האם אתם פורסים בבית או בתוכנה?
P pink candy New member 17/3/04 #2 *פרישה....../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif סורי..זה לא מקום לגילי..אך זה מאוד מעניין! תוכלו לימצוא לי אתרים על טארוט? אני מחפשת...ולא מוצאת.. (פדיחותת!...)
*פרישה....../images/Emo4.gif../images/Emo3.gif סורי..זה לא מקום לגילי..אך זה מאוד מעניין! תוכלו לימצוא לי אתרים על טארוט? אני מחפשת...ולא מוצאת.. (פדיחותת!...)
צ צ ל י ל 8 New member 19/3/04 #3 היי ../images/Emo140.gif תגדירי למה את מתכוונת לאתרים על טארוט... אתרים של פריסות, של פרשנויות? בכל אופן האתר הכי מקיף, גם בנושא איזה קלפים לקנות, כמה עולה, ביקורת על ספרים ועוד ועוד הוא האתר של אורי רז. מצרפת לינק. נשמח בכל מקרה לענות על שאלותייך, אם תהיינה כאלה.
היי ../images/Emo140.gif תגדירי למה את מתכוונת לאתרים על טארוט... אתרים של פריסות, של פרשנויות? בכל אופן האתר הכי מקיף, גם בנושא איזה קלפים לקנות, כמה עולה, ביקורת על ספרים ועוד ועוד הוא האתר של אורי רז. מצרפת לינק. נשמח בכל מקרה לענות על שאלותייך, אם תהיינה כאלה.