שלום

שלום

שלום לכולם. אני רק רוצה להגיד שלא תחשבו שנעלמתי, פשוט כולכם כבר אימהות, ואני עדיין בדרך. אז, כרגע אין לי שאלות נוספות, הכל ברור לי, אני מאמינה שאחרי הלידה יהיו לי הרבה שאלות, אבל אני כל הזמן איתכם, בתור צופה. כמו כן, אני אספר לכם אחר כך על המשך בדיקות כמו אולטרסאונד נוסף , אקו לב עובר וכו'. ואני רוצה לספר לכם על שמחתי!!! בעלי הזמין לנו כרטיסי טיסה לשבוע בפסח, בטענה שאני צריכה לפני הלידה לנוח מהעבודה וקצת להנות, כי אחר כך לא יהיה לנו זמן . אז זהו, אני טסה (מקווה שלא יהיו בעיות). ביי לכולם. נ.ב. האם טסתם בזמן הריון???

היי אילנה

חס וחלילה שנחשוב שנעלמת. זוהי זכות להיות פה בפורומינו, ואת תמיד מוזמנת, גם אם אין לך שאלות... איזה כיף,איזה חמוד לאיפה אתם תסעו ב"ה?,אני לא טסתי בהריון כי גם ככה זו הייתה תקופה שאני רוצה לשכוח,אבל לדעתי לא צריכה להיות בעיה בזה. תהני ונשמח לשמוע חוויות
אורית

איזה כיף לכם, לטוס

לא כתבת לאן. אנחנו טסנו שהייתי בשבוע 28 מטורונטו חזרה לארץ. לא היה שום דבר מיוחד בטיסה שקשור להריון חוץ מיזה שראיתי את השרותים יותר פעמים מבכל הטיסות עד אז יחד
, השלפוחית בהריון זה לא צחוק... תהנו ותחזרו עם חוויות.

אילנה, תעשו חיים משוגעים

נצלי כל רגע, אחרי זה ייקח זמן עד שתראי אווירון מבפנים... :) תחזרו וספרו איך היה ואם אפשר שלחו לנו תמונות.

נשמח לעדכונים גם לגבי ההריון

וגם לגבי הנופש
סעו ותבלו. אחרי הלידה זה כבר יהיה הרבה יותר מסובך...

למעלה