שלום

gita3

New member
שלום

הייתי רוצה לדעת מתי יהיה לי בן זוג רציני. אני בת 24. איזו שאלה עליי לשאול ובאיזו פריסה עליי להשתמש? בתודה מראש :)

matal girl

New member
נס לשאול

מה הפוטנציאל הזוגי עבורי בחצי שנה הקרובה 4 קלפים +קלף סיכום. ממני, ילדה מטאלית אמיתית.

צ ל י ל 8

New member
היי גיטה ../images/Emo140.gif

או שתעשי פריסה קלטית מורחבת יותר ותשאלי: מה הפוטנציאל הזוגי שלי בשלושת החודשים הבאים?

gita3

New member
שלום

עשיתי פריסה קלטית בחבילת ריידר וזה מה שיצא: 1. מה עוזר או בעד - האיש התלוי. 2. מה חוסם או נגד - שבעה גביעים. 3. שיעור רוחני לשואל בהווה - מלכת החרבות. 4. בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - מרכבה. 5. עבר קרוב, כארבעה חודשים - מלך הגביעים. 6. עתיד קרוב, כארבעה חודשים - אס המטבעטת. 7. דימוי וזווית אישית - שני גביעים. 8. זווית הראייה של החברה - שני מטות. 9. רוצה אבל פוחד - שטן. 10. סיכום, יכולת, כיוון הרוח - תשעה מטבעות.

צ ל י ל 8

New member
היי גיטה ../images/Emo66.gif

1. מה עוזר או בעד - האיש התלוי. 2. מה חוסם או נגד - שבעה גביעים. 3. שיעור רוחני לשואל בהווה - מלכת החרבות. 4. בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - מרכבה. 5. עבר קרוב, כארבעה חודשים - מלך הגביעים. 6. עתיד קרוב, כארבעה חודשים - אס המטבעות. 7. דימוי וזווית אישית - שני גביעים. 8. זווית הראייה של החברה - שני מטות. 9. רוצה אבל פוחד - שטן. 10. סיכום, יכולת, כיוון הרוח - תשעה מטבעות. את בחורה וותרנית מטבעך במערכות יחסים עד כדי כך שבן זוגך מצליח לתעתע בך ולטעת בך אשליות לגבי כוונותיו. את צריכה ללמוד להיות יותר חזקה, יותר לעמוד על שלך ופחות לוותר. אז תעלי על המרכבה ותוכלי לנסוע קדימה ולהצליח. האם היה לך קשר לא מזמן שהסתיים? נראה שהיה גבר כלשהו שגרם לך לחשוב אפילו שתתחתנו.. בכל אופן תתכן התחלה חדשה בפתח, אולי משהו ממקום העבודה. היי יותר ממוקדת בעצמך, פחות בררנית ופחות חסרת ביטחון עצמי. כל מה שהחברה חושבת שחסר לך זה ניסיון וביטחון עצמי. יש לך את הרצון לקום ולשבור אולי מוסכמות, לצאת מה"מתיקות" שלך ולהיות קצת "ביצ'ית", אבל את אולי לא יודעת כיצד לעשות זאת, או שאת מפחדת מאיך שתגיב הסביבה שלך. עצתי לך, הראי את מה שחזר אצלך, פחות תפחדי, האמיני בעצמך - והכל יזרום לך.

למעלה