שלום

black blogit

New member
שלום

רציתי לדעת אם למישהו אולי יש פה רעיון לשיפוץ ועיצוב החדר לבד ובכמה שפחות(!) כסף...(לחדר שלי (חדר נוער)) הייתי רוצה שיהיה לי חדר מיוחד כזה שאני יכין אותו ..ומכיוון שההורים שלי לא מוכנים להוציא על החדר כסף(אני רק בת 13) אז החלטתי לקחת יוזמה ולעצב ולשפץ אותו לבד... אם תוכלו לתת לי רעיונות טובים לעיצוב ואיך עושים כמובן אז אני אשמח מאוד תודה מראש אור..

תיפלץ

New member
תשובה...

עיצוב לא חייב להיות השקעה של כסף.. אפשר לעצב עם חומרים נורא בסיסיים ולצאת ללא נזק כספי ועם עיצוב מדהים.. יהיה נחמד אם תעלי תמונה של החדר שלך
בכל אופן את יכולה להיכנס לפורום החלפת מפיות דרך פורום אומנות שימושית ושם תקבלי הספר איך אפשר לקשט אובייקט ישן/מכוער עם מפיות והחפץ משנה את פניו.. דבר ראשון שאת צריכה לעשות זה לצבוע את החדר בצבע שיתאים לגוון לש הרהיטים והחפצים בחדר.. אם החדר קטן עדיף שתצבעי בצבע בהיר שישרה אוירה של מרחב
אחרי שתצבעי את כבר תרגישי בהבדל..
ואז תתחילי לסדר את החדר איך שאת אוהבת .. את המיטה שימי איפה שבא לך ותזיזי רהיטים כל רהיט לאיזור שאת רוצה וחושבת שזה יהיה יפה
שיהיה לך כסף תוכלי לקנות איזו מנורת לילה יפה ומתאימה שאת יכולה להניח ליד המיטה.. ולקנות אולי מנורה חדשה לתקרה.. יש המון הנחות עכשיו לחג במחסני תאורה. וכמו שאת רומא לא בנו ביום אחד גם החדר שלך לאט לאט יקבל צורה.. תתחילי לאט לקנות כל מיני דברים קטנים לחדר שיקשטו אותו. שעון , תמונה, מנורה ועוד...
בהצחלה לך..

black blogit

New member
דבר ראשון תודה רבה....

דבר שני אני ינסה להעלות תמונה של החדר שלי... הרעיון עם המפיות נראה לי מאוד יפה ומגניב ואני ישתדל להשתמש בו... לצבוע את החדר כבר רציתי מזמן אבל יש אצלי בעיה בחדר כי בקירות שלי יש רטיבות וחבל לצבוע את החדר לפני שפותרים את הבעיה.. חוץ מזה תודה רבה ... אם למישהו יש עוד רעיונות כמו המפיות הם יתקבלו בברכה.. תודה מראש אור..

למעלה