שלום !!!

hujbixruxh

New member
שלום !!!

הי לכולם: רציתי להגיד לכם שעשיתי הבחון שנה שעברה. ושיש לי בעיות הקשבה. ולכן אני בכיתה קטנה. הורי יודעים מיזה והם מנסים לעזור לי אבל הם לא כל כך יכולים כי הם רוצים שיהיה לי טוב והם לא רוצים שאני יעבור לכיתה גדולה מהר כל כך כי הם מפחדים שאני לא יצליח שם ושיהיה לי קשה עד עכשיו הסתדרתי שם ואני חושב שאני יכול ללמוד שם כל הזמן ואני יודע וגם ההורים שלי יודעים שאם אני יעבור לכיתה גדולה אז אני יעשה את כל המאמצים בשביל להצליח שם אבל הם עדיין מפחדים שאני לא יצליח המעבר לכיתה גדולה לא היה קשה כל כך כי אני מכיר שם ילדים אז אני מרגיש יותר בנוח והמורה שם נחמדה ותמיד מוכנה לעזור לכולם נכון שאין שם שתי בנות שירות אביל יש אחת ואת המורה והן עוזרות מאוד לכולם אני חושב שיהיה לי קל לעבור לכיתה גדולה לכל הזמן אבל אני לא יודע אם זה הדבר הנכון לעשות!!!

בוא נעשה תרגיל מחשבתי.

נומר לרגע שאני מנהל בית הספר. תן לי בבקשה כמה נימוקים משכנעים לזה שתלמד טוב יותר בכיתה רגילה.

hujbixruxh

New member
לעדו שלום!!!

מי שהבחנה אותי המליצה לי על קונצרטה תרופה נגד בעיות קשב וריכוז בטח שמעת עליה ואם לא אז זו תרופה טובה ואני ממליץ עליה מאוד היא עוזרת לכל מי שיש לו בעיות קשב וריכוז וכו...... יש ילדים שלא צריכים את התרופה כי הם יכולים לשלוט על עצמם אני למשל לא יכול ואין לי חוץ מיזה מה להגיד לך ולהליץ לכולם על התרופה הזאת . תודה . אסף

hujbixruxh

New member
לעדו תשובה!!!

אני לא אומר שב100% אני אלמד שם טוב אבל יותר סיכוי, ואני יענה לך על השאלה, : אין שם כל כך הרבה רעש כמו בכיתה הקטנה, איפה שאני לומד בכיתה קטנה התלמידים משתוללים, וקשה להיתרכז, כי כמו שאמרתי זאת כיתה קטנה ושומעים את הרעש יותר, הכיתה הגדולה היא לא פחות טובה מהכיתה הקטנה, יש עזרה המורה תמיד מוכנה לעזור ויש שם עוזרת שעוזרת לה (בת שיירות), בכיתה הקטנה לא מלמדים מה שצריך גם הם לא מלמדים אותנו מה שצריך בחומר הנילמד, כולם לומדים מה שצריך ואנחנו לומדים ספרים של ילדים בכיתה ה', ולא שמו אותי בכיתה קטנה כי אני לא יודע את החומר, אלה ביגלל שאני לא יכול להיתרכז בכיתה גדולה, (זה מה שהיה בשנה שעברה) השנה יהיה יותר קל ככה אני חושב ואני בטוח, כמו שאמרתי כבר אני לומד בכיתה גדולה אולי במקצוע אחד, אבל אני חושב שאני יכול בכל המקצועות, וגם זה יהיה מאמץ גדול בישבילי, אבל תמיד יש לי תמיכה מהורי ,והם תמיד יעזרו לי בכל דבר ויש לי גם תמיכה מצד הבת שיירות שלנו, שעוזרת לכולם באת צרה . וכמו שאמרתי יהיה לי יותר קל כי אין כל כך הרבה רעש בכיתה הגדולה, המורה שם עוזרת לא פחות מי המורה בכיתה הקטנה, ובכיתה הקטנה זה לא ניקרה ללמוד, זה ניקרה שיעורים חופשיים, נכון שתמיד רציתי לא ללמוד אבל עכשיו שאני חושב על זה שאני יהיה גדול לא תהיה לי עבודה ואני לא יוכל לעשות בגרויות כלום ואני רוצה להיות בכיתה גדולה בלי שיעורים חופשיים וללמוד מספיק טוב בישביל שאני יוכל לעשות בגרויות נכון שאני בגיל ההתבגרות ולא שומעים את זה מי הרבה ילדים בגיל העשרה שהם רוצים ללמוד אבל אני שונה כי לימדו אותי לחשוב קדימה ועל העתיד שלי לפני שאני עושה משהו וזהו יותר מיזה אין לי מה להגיד לך עדו תודה אסף.

זה כבר נשמע יותר טוב.

מתי יש לך פגישה עם מישהו שצריך לשכנע אותו? עם המנהלת לדוגמא.

יונה שו

New member
אולי תוכל לפרט קצת

בוא ננסה לעשות קצת סדר : 1. באבחון עלתה בעיה של הקשבה - האם היו עוד בעיות ? אם כן מהן ? 2. בטוח שבאבחון גם אמרו במה אתה חזק או במה אתה מצליח יותר - תוכל לספר קצת במה ? 3. לעבור מכיתה קטנה לכיתה גדולה - זה לא רק עניין של מאמצים, אלא של כוחות להתגבר על חומר שהפסדת עד היום, על חומר חדש שלומדים בדרך שאתה לא למדת (כי כבר היית בכיתה אחרת...) אולי תוכל לפרט קצת - מה זה אומר שאתה תתאמץ - איך עושים מאמצים להצליח... נראה לי שאם אתה תצליח להסביר פה את כל השאלות ששאלתי, תוכל להסביר גם לעצמך - האם זה נכון לך לעבור לכיתה הגדולה, וגם לכל המבוגרים שמסביבך שרוצים בטובתך.

אנחנו שואלים שאלות קשות כדי שתחשוב

על התשובות לפני שתגיע לדיון. אנחנו מאוד רוצים שתגיע לאן שאתה רוצה להגיע. אנחנו שפוט לא רוצים שהשאלות האלה יפתיעו אותך כשתצטרך לענות עליהן במציאות. שיהיה לך בהצלחה!

למעלה