שלום :))

l1zard

New member
שלום :))

אממ... עוד פעם שלום! חחח.. אז אני חדשה פה.. ובכלל לא ידעתי שיש פורום כזה.. :) מקווה להשתלב..
 

skopy

New member
ברוכה הבאה

לקהילה הכי מדליקה בתפוז. מקווה שתהני.
 

YuLi825

New member
ב ר ו כ ה - ה ב א ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

מקווה שתהני בפורמנו... אולי ספרי קצת על עצמך אם בא לך...?
 

skopy

New member
דברים כמו...

מה ישראלי בענייך? שם: כיתה: גיל: אייסיקיו: מסנג'ר: תחביבים: ארץ הולדתך: וכל מה שעולה בדעתך...
 

l1zard

New member
טוף.. :)

אממ.. מה ישראלי בעיני? שאלה קשה.. נראה לי פלאפל וערסים :) קוראים לי יאנה, אני בת 14 ביתה ט'. איי סי ומסנג'ר אין לי :) חיחיחי אני אוהבת לישון, לכתוב, לשמוע מוזיקה, לגלוש באינטרנט, להיות עם חברים, ולשבת במקום נורא נורא נורא יפה ליד הבית שלי. :) נולדתי ברוסיה, סוצ'י, עליתי לארץ לפני 9 שנים (מה שאומר שאני פה מגיל חמש.. חח.. כאילו דהה..). אממ.. משום מה עדיין יש לי מבטא רוסי... וזהו. :) חחחח.. אם יש שאלות תשאלו :)
 

s h u r i k

New member
גם לי יש מיבטא רוסי...

ואני 10 שנים בארץ. לא ניראה לי שהשנים שאת נימאת בארץ משפיעים על המיבטא. אני מכיר הרבה רוסים שהם חמש, שש שנים בארץ ואין להם מיבטא רוסי בגרוש.
ברוכה הבאה
 

l1zard

New member
כניראה שאתה צודק..

מה שמוזר ואולי גם מצחיק זה שגיליתי שיש לי מבטא לפני שבועיים.. פחח.. nu ya ovtza..
 

skopy

New member
כן אכן כן

שנים ממש לא קשורות למבטא זה תלוי איזה בן אדם אתה ואיך אתה מקבל את העברית החדשה. איך גלית לפניי שבועיים?
 

l1zard

New member
סתם פגשתי מישו מארגנטינה

שכבר שנתיים ארץ ובכלל לא תיארתי לעצמי שהוא עולה חדש... הערים שלו שוטפת והוא כותב בכלל בלי שגיאות כתיב.. אז שאלתי אותו איך הוא למד ככה עברית והוא אמר שהוא לא יודע ושאל איך אני שומרת על המבטא הרוסי. ואז התחלתי לשאול את כולם אם יש לי מבטא והם אמרו שכן.. ואז אחרי בדיקה במשיבון (חח.. כן השארתי לעצמי הודעה) גיליתי שבאמת יש לי מבטא.. מוזר אה?
 

skopy

New member
איזה מגניב

ביסודי למדתי עם ילדה עולה חדשה ,זה היה בכיתה ו' ותוך שנה היא הייתה הילדה הכי חכמה בכיתה והיא ידעה מעולה עברית.
 

bariska

New member
שלום../images/Emo13.gif

על תדאגי תשתלבי פה בטוח
ד"א אני bariska נעים מאוד..
 

v o d k a

New member
../images/Emo68.gif את במקום הנכון למרות...

היי WELCOME למרות שאני בעצמי לא הכי וותיקה פה...
 

vk3

New member
אהלן ../images/Emo70.gif השתלבות נעימה... ../images/Emo13.gif

 
למעלה