שלום

sonique

New member
שלום

שלום לכם, אני משתמשת חדשה. בעקבות חברה שלי החלטתי גם להירשם. טוב, עכשיו אנסה לתאר מה מטריד אותי בזמן האחרון וזו העבודה שלי. השנה סיימתי תואר ראשון באוניברסיטה מצאתי עבודה במקצוע, אני עובדת בבית חולים כ 7 חודשים. אני מאוד אוהבת את העבודה ודי הסתדרתי עם אנשים ומאוד התאמצתי כדי להצליח. אבל האחראית שלי וחלק מהצוות לא מעריכים את מה שאני עושה, ממציאים דברים שלא קיימים לגבי, מדברים מאחורי הגב ועוד דברים אחרים. אני מבינה את התחרות בעבודה ושכל אחד יתחרה על חשבון השני, אבל אני לא בן אדם שיעשה משהו על חשבון השני ולא ארכל על מישהו מאחורי הגב שלו. נהיה לי קשה באווירה הזאת בעבודה ואני לא יודעת למה לצפות. מצד אחד אני אוהבת את העבודה ומצד שני קשה להיות בחברת אנשים ש"דוקרים" אותך עם סכין בגב. הייתי רוצה לדעת מה מצפה לי בעבודה שלי, האם יש צורך לסבלנות או לעשות צעדים אחרים. תייעצו לי בבקשה איזה שאלה לשאול ואיזו פריסה לעשות. תודה מראש.

היי../images/Emo24.gif

קודם כל ברוכים הבאים,והייתי אומרת שאת שותפה שלי,אני עובדת בדיוק באותה עבודה,ואין מה לעשות,איפה שיש נשים יש ריכולים,וזה דבר ידוע,תתרכזי בעצמך ובכישורים שלך,ותראי לכולם שיש לך מוסר עבודה גבוה,ופשוט לא להתייחס.כולם מתחרים עם כולם גם אצלי במחלקה ואף אחד לא יכול לשנות את זה,תזרמי עם עבודתך וככה ירדו ממך,כרגע אני לא יכולה לתת לך הצעה אחרת,תתאזרי בסבלנות וחבל שתעזבי בגלל שמנסים לדרוך עלייך,שיהיה לך בהצלחה וחג שמח

sonique

New member
../images/Emo141.gifהיי בחזרה

קודם כל תודה על העידוד. תראי אני מבינה שאני לא היחידה במצב כזה ושזה קורה בהרבה מקומות, אבל כשהאחראית גם מנסה לדרוך עלייך מבלי שום סיבה ונותנת עידוד לעובדים אחרים זה מכניס כבר אותי לחרדה מסויימת, למרות שאני בטוחה בכישורים שלי ויחסי אנוש. אני פשוט מיואשת ועייפה מלחשוב על דברים ומלחלום עליהם. אני כן מנסה לזרום עם העבודה אבל מרגישה שאני יושבת על פצצה. תודה לך על תשובתך.

גב

New member
שלום סוניק ../images/Emo24.gif אביב שמח ../images/Emo141.gif

דבר ראשון והכי חשוב: את שומרת על יושרה (אינטגריטי) ולא משתתפת במצעד התככים והרכילויות. כל הכבוד. כידוע כל הדברים חוזרים כבומרנג... בנוסף, המציאות שלנו היא איך שאנו גורמים לה להיראות. הורידי מעצמך חששות ותפישות של המציאות כמאיימת, ואם באמת צריך, קחי את האחראית לשיחה ופשוט שאלי אותה אם משהו לא בסדר.. אולי הדברים פשוטים משחשבת? וגם אם לא...תמיד ניתן לשפר. עצם העובדה שאת אוהבת את העבודה מראה ששוה לך "לנקות" בתוכך את הרגשות שכל הזמן דברים פועלים נגדך (ושוב, גם אם הם "אובייקטיבית" פועלים כך, ישרי מבט והסתכלי להם בעיניים במקום לפתח תחושות כפי שתיארת). אז חג אביב והתחדשות נפלא שיהיה לך ובהצלחה

blackcat2

New member
../images/Emo4.gifאיפה שיש נשים יש ריכולים???

איזה יציאה מתסכלת! אני דווקא עובדת במקום עבודה שהגברים הם התככנים והרכלנים הגדולים אם לא המרכזיים. על כל פנים תככנות היא תכונה שחולקה בין נשים לגברים באופן שווה ואני חייבת לומר שהמין (הג'נדר) הוא לא קריטריון רלוונטי בהקשר זה. מצטערת על היציאה הפמיניסיטית אבל החלוקה הדיכוטומית הזו תמיד ביעסה אותי. חג שמח

blackcat2

New member
לענייננו../images/Emo9.gif

מה את מבקשת לדעת בנוגע לעבודה שלך? האם את רוצה לבדוק כיצד עליך לנהוג עם האחראית? האם את רוצה לבדוק כיצד להתמודד עם הברברת סביבך? היי יותר ממוקדת על מנת שנוכל להנחות אותך לבחירה בפריסה ובשאלה המתאימה. חג שמח יקירה ותתעודדי.

sonique

New member
חג שמח../images/Emo39.gif

קודם כל חג שמח לכולם ושיהיה באמת שמח! לגבי העבודה הייתי רוצה לדעת מה הפוטנציאל בעבודה שלי, האם זה צופה עתיד טוב יותר? ואם כן אז כן איך אני צריכה לנהוג עם האחראית והסובבים אותה? תודה.

blackcat2

New member
הי סוניק../images/Emo157.gif

אני הייתי שואלת: מה עלי לעשות לשיפור הקשר המקצועי עם האחראית שלי? מה עלי לעשות לשיפור הקשר המקצועי עם העמיתים שלי? אם כן סה"כ 2 פריסות: כל פריסה תכלול 5 קלפים+ קלף מסכם אחד בי

sonique

New member
../images/Emo42.gif

לא, השאלה העיקרית שלי הייתה האם יש לי עתיד בעבודה הנוכחית? ובאיזה פריסה אני אשאל אותה. ובעקבות התשובה אז הייתי שואלת שאלות נוספות. תודה.

blackcat2

New member
הי../images/Emo80.gif

תעשי פריסה קלטית ותשאלי : מה עלי לעשות על מנת להישאר בעבודה הנוכחית? סה"כ יצאו 10 קלפים. צייני אותם עפ"י הסדר. בי

sonique

New member
שלום blackcat2

היי, כנראה לא הסברתי את עצמי טוב, כי אני לא רוצה לשאול מה עליי לעשות על מנת להישאר בעבודה הנוכחית, אלה: מה הפוטנציאל שלי בעבודה הנוחכית? האם זו גם פריסה קלטית וכמה קלפים? תודה,ביי

batgalim

New member
כן, את יכולה לשאול את השאלה בפריסה

קלטית (10 קלפים) - מה הפוטנציאל שלי בעבודה הנוכחית בתקופה x (חשוב להגדיר זמן בשאלה).

sonique

New member
הפריסה../images/Emo142.gif

השאלה הייתה מה הפוטנציאל שלי בעבודה הנוחכית בשנה הקרובה, והפריסה הראתה: 1 כוח 2 עשרה מטבעות 3 תשעה גביעים 4 מלך המטות 5 שטן 6 שמונה מטות 7 חמישה גביעים 8 מגדל 9 מלך החרבות 10 מלכת גביעים לא יודעת אם זה חשוב אבל הסדר של המספרים של הקלפים היה 10, 4, 9, 6, 1, 5, 8, 2, 7, 3 תודה

צ ל י ל 8

New member
היי סוניק ../images/Emo140.gif

מה הפוטנציאל שלי בעבודה הנוחכית בשנה הקרובה? 1 כוח 2 עשרה מטבעות 3 תשעה גביעים 4 מלך המטות 5 שטן 6 שמונה מטות 7 חמישה גביעים 8 מגדל 9 מלך החרבות 10 מלכת גביעים את צריכה להפעיל קצת יותר לחץ מסיבי בעניינים שאותם את רוצה לקדם, אבל אל לך לצפות להעלאה במשכורת בזמן הקרוב. נראה כי בעבר היית יותר מסופקת מעבודתך והיום את מרגישה שאת עובדת מאוד קשה, אולי ללא תמורה מספקת. הייתי אומרת שיש מישהו שמעוניין בטובתך (מישהו שאולי אף נמשך אלייך פיזית ויעשה זאת ממניעים לא כשרים) שיעזור לך להתקדם ולהפוך דברים במקום העבודה. אם לא יזוזו דברים עבורך, את אפילו שוקלת עזיבה. בכל אופן, נראה שוב, כי עלייך להפעיל יותר לחץ על הממונים ולא לוותר בעניינים שאותם את דורשת. אני חושבת שמקום עבודתך יעבור שינוי משמעותי כלשהו, ויש סיכוי סביר להישאר. מה את חושבת?

sonique

New member
../images/Emo24.gifהיי צליל 8

אני נדהמתי מכמה דברים שהם ממש נכונים. נכון שבזמן הקרוב לא צפויה לי העלאה במשכרות ומאוד נכון שמישהו מעוניין בטובתי וכן מנסה לעזור לי. בכל אופן אני מנסה להתמודד עם המצב הקיים בכל כוחי ובינתיים לא מתכוונת להרים ידיים ולתת הרגשה טובה לאנשים שרוצים להריע. את יודעת אבל הדברים שלך מאוד עודדו אותי ויתנו לי להמשיך להילחם על עצמי. תודה מקרב לב

blackcat2

New member
הי סוניק../images/Emo23.gif

(הכוח) מה שמסייע בידיך הוא יכולתך להתמודד עם הכוחות המנוגדים שבתוכך בצורה שקולה כך שאת לא עושה דברים נמהרים נוכח הזעם והעלבון המתעוררים בך בעבודתך בעקבות יחס הצוות והאחראית. למרות התסכול את מעוניינת להישאר ואת מצליחה להביא תעצומות נפש גדולות למקום העבודה. לא אתפלא אם הישארותך במקום העבודה היא גם עניין עקרוני מבחינתך. את מתעקשת שלא לוותר כי את אישה עם גאווה גדולה ואמונה בעצמך ולפני שאת מוכיחה לסביבתך את מבקשת להוכיח את הצלחתך לעצמך. (10 מטבעות) הענין הוא שאת מתקשה להתנהג בצורה דיפלומטית נוכח תגובות עמיתיך לעבודה. את צריכה להסתובב עם פני פוקר ולהגיב עניינית וחד משמעית לא חלילה בכעס ובאובדן אורך רוח. כשאת מתמודדת עימם הרגישי בלב פנימה שאת מעל לכל זה ומבחינתך מדובר בעיכוב קל אותו את צריכה להסיט מדרכך. (5 גביעים) כיום את מתייחסת לשלילי במקום העבודה ולא לחיובי וזה מוריד לך את כל הרוח מהמפרשים. (9 גביעים) את חייבת להביט בכל הטוב שבסביבת העבודה. אני מניחה כי יש שם גם דברים נהדרים ואת אינך מייחסת להם די חשיבות כי את עסוקה כל הזמן בהתמודדות עם הלשונות הרעות של עמיתיך. אם תלמדי להסיט את מבטך לענייני העבודה הנותנים לך לפרוח (הסיוע למטופלים, למידת תכנים חדשים וכו') יהיה לך הרבה מאד כוח להמשך. (מלך המטות) אם תשכילי לעשות זאת תוכלי להתקדם מבחינה מקצועית, לפרוץ לעצמך דרך ואני מניחה, גם למשוך את תשומת ליבם של סובביך וגם את הערכתם. (השטן) בחצי שנה הקרובה את עלולה להמשיך ולהתמודד עם עמיתים לא מפרגנים (שהרי אנשים לא משנים את עורם בן יום) אבל אומר כי את חייבת בכל מחיר להמשיך את התקדמותך המקצועית ללא קשר לסביבה הבלתי מפרגנת. השטן שמזלו האסטרולוגי הוא גדי מדבר על התקדמות במסלול המקצועי (עפ"י רוב) למרות העיכובים והקשיים שבדרך, בכל מחיר למען השגת המטרה.נסי לנטרל מעט את הרגשנות שנמצאת בתוכך ומסיטה אותך מדרכך.עליך לפעול לקידום עבודתך המקצועית בכל מחיר וכמו שאמא שלי אומרת "by hook and by crook".(לא יודעת אם ככה כותבים). (8 מטות) יש לי תחושה שבחצי שנה השניה תחושי תנופה בהתפתחות שלך במקום העבודה. מאחר ו- 8 המטות מכוונים למלכת הגביעים אני אופטימית. (המגדל) סביבתך מבינה כי את חווה אכזבה גדולה ואובדן תקווה. הציפיות הגדולות לא הולמות את המציאות הקשה. אני מאמינה כי הם גם חוששים שזה יגרום לך להתפרץ על העובדים או/ועל האחראית מה שעלול לפגום בקשרי העבודה (הדפוקים ממילא). (מלך החרבות) לצערי את מתקשה מאד לנתק את הראש מהלב ולמען האמת לא ממש יודעת איך. איך בדיוק ממשיכים את החיים המקצועיים כרגיל בזמן שהנשמות הטובות מלחשות. את חייבת למצוא את הדרך לעשות כן ובכל מחיר. מלכת הגביעים כקלף מסכם מיצגת ראשית לכל יציבות (מלכה, אחרי הכל) אך גם איפוק רגשי ואינטואיציה חזקה. נראה שבמירוץ הזמן תשכילי לשלב טוב יותר את החוכמה הרציונאלית עם האינטואיציה ולהתחזק. אשמח לשמוע את דעתך.

sonique

New member
../images/Emo23.gifהיי blackcat2

קודם כל אני רוצה להודות לך על תשובתך המפורטת.זה גם עזר לי להיות יותר בטוחה בעצמי. אני כבר יודעת בקשר לעצמי ששום דבר בחיים האלה לא אשיג בקלות ושדרוש הרבה מאמץ להישגיי. אני כן מנסה להתמקד בעבודתי עם המטופלים שלי, ואני כן אוהבת את עבודתי למרות שהיא קשה גם נפשית. פשוט קשה להסיח את הראש מהסביבה העויינת וגם כמו שאמרת למצוא את הדרך הנכונה לנתק את הראש מהלב. צדקת גם לגבי שאני לא אוותר ככה סתם וכמו שכתבת "שמאחר 8 המטות מכוונים למלכת הגביעים אני אופטימית" אז גם אני אשתדל להיות אופטימית ותודה לך על מה שאת עושה. נתעדכן בהמשך,ביי

למעלה