שלום

שלום

האמת, אני כאן כי לא מצאתי את הפורום של "האחד" (אם יש כזה בכלל) אני רוצה לשאול על הסידרה אם מישהו ראה אותה כאן מחברי הפורום. השבוע האחרון היתה לי בגרות בתיאטרון ולא ראיתי אף פרק את האחד, איך נגמרה הסידרה? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

"האחד" נגמר? טוף..כנראה שאני לא

התחיל לראות את זה עכשיו.. מוזר כי ראיתי שהיה לזה לא מזמן פרסומות בטלויזיה.. אז למה עשו לזה פירסומת אם זה נגמר? יהיו שידורים חוזרים?

קפיטו

New member
הסוף היה סופר מרגששש

הראו את עלי מספר כל מה שקרה... מל ונאנדו השתקמו ופתחו מרפאה לטיפול בסמים ע"ש רג'ינינה שלא יודעים אם היא בכלל חייה. ז'אדי ולוקאס התאחדו. זה רוברטו (או איך שלא קוראים לו) התאסלם בשביל סמירה המתוקה ומוחמד קיבל אותו. לסעיד יש אישה חדשה שתמרר לו את החיים ותריב כל היום עם ראנייה. איזה כיף. מירו ונזירה חיים את סיפורי אלף לילה ולילה (אלוהים יודע מה עבר לתסריטאים בראש שהם כתבו את הסצינה הזאת...) ועוד הרבה... מומלץ מאוווד לראות אבל בטח הסדרה תחזור רק עוד שנה או יותר...

אז הסוף היה טוב?

ממש לא ציפיתי לסוף טוב! אני פשוט בהלם! חשבתי שזו לא טלנובלה טיפוסית... אבל מה קרה עם לאו? ועם המשפט שך האימוץ?

KaRiNuSh12

New member
כנסי..

בקשר למשפט.. השופט קבע שדאוזה היא האימא ולאונידס הוא האבא.. בקשר למה שקרה עם לאו..הוא נסע למרוקו עם אלביירי (לחתונה של עלי..) ואז אלביירי אמר לא שהוא לא יודע לאן הוא הולך ושיבקש מעלי לקחת אותו לשדה תעופה בחזרה ולאו אמר לו שהוא וצה ללכת איתו לאן שהוא יילך ובסוף הם הלכו במדבר וראו שהם נעלמו..

קפיטו

New member
היה משהו עצוב:

לאו ואלביירי נעלמו.. וזו באמת לא טלנובלה טיפוסית- הסוף היה משהו מיוחדד

למעלה