שלום...

שלום...

טוב...אממ...אוקי אז יש לי עבר די קשה עם אבא שלי...מכות, שתיה עינינים אבל אפפעם לא הפסקתי לאהוב אותו... ההורים שלי התגרשו ועברתי לגור עם אמא שלי...אבא שלי מסתבר שהוא בגד באמא שלי ויש לו חברה כבר שנה בערך עם 2 ילדים... הם מין משפחה כזאת ובלה בלה בלה...לפני שבוע בערך הוא הזמין אותנו לעשות על האש עם המשפחה החדשה שלו...עכשיו, למה הוא היה צריך לעשות את זה?????????????????????

אממממ

מן הסתם כי הוא אבא שלך..? לא תיארת את היחסים שלך עם אביך, פרט לזה שמעולם לא הפסקת לאהוב אותו. אתם לא בקשר מאז שאבא ואמא התגרשו? אתה מכיר את המשפחה החדשה שלו?

אוקי...

בין המכות לשתיה וכל זה היינו חברים ממש טובים...דיברנו על הכל (חוץ מכל הדברים שהוא עשה...גם כשניסיתי לדבר איתו על זה הוא הכחיש והתעצבן מאוד). אני ניסיתי לנתק קשר כדי שאני יוכל לפתוח דף חדש ולהשאיר את העבר מאחורי למרות שזו קצת בעיה כי אנחנו גרים באותו קיבוץ אבל איך שהוא הצלחתי. חשוב לציין שלאבא שלי יש רק ילד אחד משותף עם האישה האחרת ושאותה אישה היא גם גרושה עם ילד אחד מבעלה לשעבר... פגשתי את המישפחה שלו רק באותו ערב והילד לא של אבא שלי די שונא אותנו...ראיתי את זה בעיניים שלו... ואני לא מבינה שאם הוא כל כך רצה לפתוח דף חדש וגם אנחנו למה הוא היה צריך לעשות את זה...ארוחת ערב עם המשפחה החדשה שלו...לפזר מלח על הפצעים... ושוב, למה הוא עשה את זה????

s h o o s h a

New member
לתת סיכוי

לאביך ולך יש עבר משותף, הסטוריה משותפת ובעיקר קשר שלעולם ישאר, הרי הוא אביך. אינך מספרת מתי התגרשו הוריך האם היה נתק ביניכם (אביך ואת) בתקופה שהוריך כבר לא חיו יחד האם אביך עבר טיפול כלשהו (גמילה משתייה וכיו"ב) ובכל מקרה, יתכן כי כל אלו (או אף אחד מהם) מנעו ממנו ליצור עמך קשר הדוק יותר (הכל בגדר השערות) ואולי משום שהוא לא ידע איך לעשות את הצעד הראשון. והנה, לפני שבוע, הוא העיז ועשה. לא אומרת שאת צריכה לקפץ מרוב שמחה אך בהחלט לא להביע כזו שאט נפש מהצעד מה גם שאת בעצמך מספרת כי מעולם לא הפסקת לאהוב אותו. לדעתי, תני לו ולמשפחתו החדשה צ'אנס. תני גם לעצמך צ'אנס. "לא"-היא תשובה בטוחה (לא יצא מזה כלום, לא יצליח...) תני סיכוי ל"כן". ייתכן ותופתעי לגלות משפחה חמה, מקבלת ומחבקת. אלא שצריך זמן וסבלנות, אז קחי אותם לעצמך, תני אותם לאביך. בהצלחה

lady d23

New member
../images/Emo4.gif

אולי הוא רוצה להראות לכם שאתם חשובים לו. לחדש את היחסים איתכם, להראות לכם שלמרות המשפחה החדשה הוא עדיין אבא שלכם ולמרות שעזב- הוא עדיין רוצה בקרבתכם. אגב, יש לנו אותה חתימה..

למעלה