להילה בסגול
החלטתי ללכת על פריסה ואני מאוד מקווה שאני עושה את זה נכון: שאלה 1-פריסה קלטית: מה ההתפתחות הצפויה לי בתחום העבודה בחצי השנה הקרובה? וזה מה שקיבלתי: סיכום, יכולת כיוןן הרוח -10 מלכת החרבות. בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - 4 מלך המטות רוצה אבל פוחד - 9 נער החרבות עתיד קרוב כ-4 חודשים - 6 נער המטות מה עוזר או בעד - 1 שמונה גביעים עבר קרוב כ-4 חודשים - 5 ארבעה מטבעות זוית ראיה של החברה - 8 חמישה מטבעות מה חוסם או נגד - 2 שמונה מטבעות דימוי וזוית אישית - 7 שמונה חרבות שיעור רוחני לשואל בהווה - 3 מלכת הגביעים שאלה 2: האם טוב ונכון לי לכתוב ספר? (פריסת שאלה) האיש התלוי, חמישה מטות, מרכבה, ארבעה גביעים, אוהבים, כוח, העולם, שישה גביעים, סיכום: שמש שאלה 3: האם טוב ונכון לי ללמוד יוגה?(פריסת שאלה) שני מטבעות, שמונה גביעים, מרכבה, מלך המטות, חמישה מטות, עשרה מטות, ארבע חרבות, מלך הגביעים, סיכום: נער החרבות. שאלה 4: האם נכון לי למצוא סתם עבודה ולוותר על הרצונות האמיתיים שלי?(פריסת שאלה) שש חרבות, אס המטות, שמונה חרבות, שלושה מטות, יום הדין, שישה גביעים, אביר המטבעות, נער הגביעים, סיכום: תשעה גביעים. זהו בעיקרון: קראתי את דבר מנהלת הפורום, מקווה שכך צריך ואם משהו לא בסדר אשמח אם תסבירי לי.תודה