שלום

ירח9

New member
שלום

היי... שאלתי שאלה באתר פריסת הקלפים של אורי רז (קיבלתי פריסה של 8 קלפים וקלף סיכום-סוג הקלפים:ריידר). השאלה היא: למה אני תקועה בחיים? מה נכון לי? להלן מה שיצא:(מימין לשמאל) אביר המטות, מלכת החרבות, נזיר, שמונת הגביעים, נער המטבעות, מרכבה, אביר המטבעות, ירח וקלף סיכום: אביר הגביעים. אשמח לקבל פרשנות. תודה

שלום לך

אני ממליצה לך לקרוא את הודעת המנהלת על מנת להבין את הלך הרוח בפורום ובנוסף כיצד מעלים באופן ברור פריסה כך שנוכל לעזור לך טוב יותר. יתרה מכך, אני ממליצה לך לתת מעט רקע - למה כוונתך תקועה בחיים ? באיזה תחום בחיים ? ולנסח את השאלה בהתאם. בהצלחה.

ירח9

New member
היי הילה בסגול

קודם כל תודה על התגובה. אני כרגע נמצאת בצומת דרכים בחיי. עזבתי את העבודה וכרגע הכול פתוח מבחינתי אלא שמשהו עוצר אותי. מצד אחד יש התעניינות בכתיבה (הוצאתי ספר שירים אחד)והשאלה האם להמשיך,ויש גם רצון להתמקד ביוגה(מורה ליוגה)ומצד שני ישנם התכתיבים של פרנסה. איזו פריסה אני צריכה לדעתך?

אני חושבת שאת קודם כל צריכה

להחליט מה את רוצה, מה מתאים לך ורק אז לפרוס ולבדוק אם זה גם נכון לך. אני מאוד ממליצה על ניתוח אופי נומרולוגי אשר יכוון אותך מה נכון לך מבחינת הכישורים הטבעיים שלך וכן יורה לך על הכיוון הנכון שלך ורק אז, אם זה ימצא חן בעיניך ו"ידבר" אלייך, תוכלי לפרוס ולבדוק את מידת הכדאיות או הנכונות וכו'. מאידך אם אינך רוצה בכך את יכולה לפרוס מס' פעמים ולשאול (פריסת שאלה או פריסה קלטית). א. מה ההתפתחות הצפויה לי בתחום העבודה ב X חודשים הבאים (פריסה קלטית). ב. האם טוב ונכון לי לכתוב ספר שירים נוסף (פריסת שאלה) ג. האם טוב ונכון לי ללמוד יוגה (פריסת שאלה או קלטית כאשר בה את בודקת את הפוטנציאל) בהצלחה !

ירח9

New member
להילה בסגול

החלטתי ללכת על פריסה ואני מאוד מקווה שאני עושה את זה נכון: שאלה 1-פריסה קלטית: מה ההתפתחות הצפויה לי בתחום העבודה בחצי השנה הקרובה? וזה מה שקיבלתי: סיכום, יכולת כיוןן הרוח -10 מלכת החרבות. בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - 4 מלך המטות רוצה אבל פוחד - 9 נער החרבות עתיד קרוב כ-4 חודשים - 6 נער המטות מה עוזר או בעד - 1 שמונה גביעים עבר קרוב כ-4 חודשים - 5 ארבעה מטבעות זוית ראיה של החברה - 8 חמישה מטבעות מה חוסם או נגד - 2 שמונה מטבעות דימוי וזוית אישית - 7 שמונה חרבות שיעור רוחני לשואל בהווה - 3 מלכת הגביעים שאלה 2: האם טוב ונכון לי לכתוב ספר? (פריסת שאלה) האיש התלוי, חמישה מטות, מרכבה, ארבעה גביעים, אוהבים, כוח, העולם, שישה גביעים, סיכום: שמש שאלה 3: האם טוב ונכון לי ללמוד יוגה?(פריסת שאלה) שני מטבעות, שמונה גביעים, מרכבה, מלך המטות, חמישה מטות, עשרה מטות, ארבע חרבות, מלך הגביעים, סיכום: נער החרבות. שאלה 4: האם נכון לי למצוא סתם עבודה ולוותר על הרצונות האמיתיים שלי?(פריסת שאלה) שש חרבות, אס המטות, שמונה חרבות, שלושה מטות, יום הדין, שישה גביעים, אביר המטבעות, נער הגביעים, סיכום: תשעה גביעים. זהו בעיקרון: קראתי את דבר מנהלת הפורום, מקווה שכך צריך ואם משהו לא בסדר אשמח אם תסבירי לי.תודה

מצטערת אבל קצת טעית בפריסות

כאשר עורכים פריסת שאלה צריך לספור כמה מילים ובהתאמה לבחור את מס' הקלפים בפריסת השאלה. למשל : האם טוב ונכון לי לכתוב ספר סה"כ 5 קלפים + קלף נוסף לסיכום (זה אוטומטי בלי בחירה שלך). בהצלחה !

הניסוח והפריסה שבחרת בסדר גמור

יותר מאוחר אשתדל לפרש אותה עבורך, כרגע אני קצת לחוצה בזמן :)

ירח9

New member
היי הילה בסגול

תיקנתי את הפריסות של השאלות שעשיתי לפני כן: 1.האם טוב ונכון לי לכתוב ספר - 5 קלפים+סיכום עשרה גביעים, מוות, מגדל, שלושה גביעים, הכוהנת הגדולה, סיכום: שטן. 2. האם טוב ונכון לי ללמוד יוגה? - 5 קלפים+סיכום: אס המטבעות, מלכת הגביעים, שתי חרבות, נער החרבות, מרכבה, סיכום: מלך הגביעים. אשמח אם תפרשי לי את הפריסות הנ"ל.

בוקר טוב ירח

שאלה ראשונה - הספר כעיקרון התשובה היא חיובית ואני אפרט - כאשר כתבת את הספר הקודם שלך והצלחת לפרסם אותו זכית לסיפוק רגשי עצום ביותר, ישנה בעיה כלשהי שכיום את רוצה לכתוב ספר נוסף על מנת הפרסום - כך אני קולטת - ולאו דווקא על מנת להוציא דברים מהבטן. הקלפים ממליצים לך לכתוב את הספר, להנות ממנו ולשמוח אבל לא ממקום של אינטרס אלא מתוך הבטן פנימה - הכהנת הגדולה + השטן. תשכחי מה שכתבת פעם, תתחילי כמו מהתחלה, תוציאי את החומרים הטובים שאת שומרת בבטן, את הרגשות שלך, את התת מודע שלך ואיתו תפרצי החוצה. תכתבי כאילו מעולם לא כתבת ולא פירסמת ומכאן תגיע ההצלחה ואיתה גם הסיפוק הרגשי. שאלה שניה - יוגה. יוגה פחות טוב לך ולו בגלל שאת רוצה לעשות זאת למען אינטרס כלכלי ולא למען משהו שאת באמת אוהבת לעשות. או יותר נכון האינטרס הכלכלי גובר ומשמעותי יותר. את יודעת זאת ומתלבטת בעצמך האם זה נכון לך בכלל ללמוד יוגה. האם את אוהבת את זה עד כדי כך שתרצי לעסוק בזה. כעיקרון הלימודים יעשו לך טוב ואת תהני מהם אבל לא תצליחי להתקדם איתם במיוחד - בזמן הקרוב בכל אופן - על מנת שתוכלי לעסוק בזה באופן מקצועי. * כאשר תסיימי את הלימודים - אם וכאשר תחליטי ללמוד - תוכלי לבדוק את הפוטנציאל הכלכלי של זה. בהצלחה, אסנת.

והפריסה השלישית

מה ההתפתחות הצפויה לי בתחום העבודה בחצי השנה הקרובה? סיכום, יכולת כיוןן הרוח -10 מלכת החרבות. בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - 4 מלך המטות רוצה אבל פוחד - 9 נער החרבות עתיד קרוב כ-4 חודשים - 6 נער המטות מה עוזר או בעד - 1 שמונה גביעים עבר קרוב כ-4 חודשים - 5 ארבעה מטבעות זוית ראיה של החברה - 8 חמישה מטבעות מה חוסם או נגד - 2 שמונה מטבעות דימוי וזוית אישית - 7 שמונה חרבות שיעור רוחני לשואל בהווה - 3 מלכת הגביעים העובדה שעזבת את מקום עבודתך טובה לך ומפרה אותך ורק תקדם אותך. עזבת עבודה קיימת, שנתנה ביידיך דבר מה אבל הוא לא סיפק אותך. טוב שעזבת אותה אבל מה שפועל לרעתך הוא העובדה שאת לא בדיוק אוהבת לעבוד בעבודה שגרתית ושוחקת, כזו מתשע עד חמש. את זקוקה למשהו מיוחד יותר, פחות שגרתי. מומלץ לך להקשיב לעצמך ולאינטואיציה שלך ומכאן לבחור את העבודה הנכונה והטובה לך. משהו שקשור בדמיון, בכתיבה, בעשיה מבפנים ולא עבודה שגרתית ושוחקת. את זקוקה להיות עצמאית יותר בעבודתך ולתת מהנשמה שלך פנימה. יצירה. אם תפנימי זאת תזכי בעבודה טובה ומספקת אשר גם תכניס לך פרנסה טובה וגם סיפוק רגשי. הלימודים יתפסו מקום מרכזי בחייך בחודשים הקרובים, ייתכנו לימודים בנושא שלא חשבת עליו מעולם או לימודים במקום מרוחק ממקום מגוריך. את חוששת לשנות כיוון ולתת לעצמך את האפשרות לפרוץ מהמעגל המוכר ומכאן להצליח. יחד עם זאת יש את הסובבים אותך שרואים אותך נכשלת בעבודתך ואת כמו רוצה לרצות אותם, להראות להם שאת כן יכולה. עזבי זאת, חשבי על עצמך ועל מה את רוצה לעשות. עליך לפתוח דף חדש לגמריי ולהניח מאחור את כל מה שעשית עד כה. זה הזמן הנכון ביותר עבורך ללמוד תחום חדש, משהו שאת אוהבת ורוצה ולעשות אותו מבפנים פנימה ומכאן תגיע גם ההצלחה. בהצלחה !

ירח9

New member
ערב טוב הילה בסגול

המון תודה על הפריסה. חומר למחשבה. המלצת לי לעשות ניתוח אופי נומרולוגי. איך אני עושה את זה?

למעלה