שלום

jizel1

New member
שלום

נעזרתי בכם לפניי כמה שבועות והפתעתם אותי . אשמח אם תוכלו לפרש לי שאלה בנושא אחר. שאלתי: מה הפוטנציאל שלנו להצליח מבחינה כלכלית? אס מטבעות שישה מטות שמונה גביעים צדק מלך מטבעות מסכם שמונה מטבעות

גב

New member
הי ג'יזל ../images/Emo24.gif

מבלי שתתני רקע לשאלה אני יכולה להגיד לפי הפרישה שאין סיבה שתעזבו/תפנו את הגב או סתם תהיו מיואשים. עומדים לצידכם הרבה דברים, כמו יכולת מו"מ וארגון. נראה שאתם במצב התחלתי שיתן פירותיו לטווח הארוך רק אם באמת תשקדו באורך רוח ולא תצפו ל"מכה" אחת גדולה. בסה"כ לא נראה רע בכלל... אז מה באמת הרקע?!

jizel1

New member
נדמה לי שאנחנו תקועים

אנחנו לא מצליחים להסתדר עם ההוצאות וההכנסות וחיים בצימצום מתמיד למרות ששנינו בעליי השכלה ועובדים.

גב

New member
אתם בדרך הנכונה ../images/Emo41.gif

מה הפוטנציאל שלנו להצליח מבחינה כלכלית? מה - אס מטבעות הפוטנציאל - שישה מטות שלנו - שמונה גביעים להצליח - צדק מבחינה כלכלית - מלך מטבעות מסכם שמונה מטבעות הי ג'יזל, דבר ראשון: לא תחמת את השאלה בזמן, ולכן נתייחס לפרישה כמצב כרגע. בסה"כ המצב שלכם, שוב, אינו רע כל כך. קלף הצדק במילה "להצליח" מראה על מה שדיברת: הצמצומים. וטוב שאתם בדרך הזו. שוב, הפרישה אינה נוראית, היא מצביע על מצב, אמנם לא מזהיר, הכסף לא נשפך, אבל בעיקר מצביעה על יאוש מצידכם! אל יאוש! אתם יודעים לכלכל עצמכם כלכלית, אתם מצמצמים בהוצאות (אז תבזבזו בשנה הבאה...לא נורא). וכדאי לכם להמשיך ולשקוד, עם הזמן תתקדמו גם בעבודה, ואינשאללה תקבלו העלאה בשכר. רק סבלנות ושקדנות, והכי הכי חשוב במקרה שלכם: חשיבה חיובית! אתם תראו שבכל פעם תצליחו להתגבר קצת יותר עד שהדברים יעשו נוחים וזורמים יותר. תסתכלו על מה שיש וביטחו ביכולתכם לכלכל עצמכם. חשיבה חיובית אל יאוש.

למעלה