orrrrrrrrr
New member
שלום..
אני אור אני לא בדיוק חדש פה, הייתי פה לא מזמן עם כינוי אחר- טוב לא משנה.. בכל מקרה יש לי כמה שאלות ותהיות, אשמח לקבל עליהם תשובות. מתי תתחיל העונה השלישית בAXN- השבוע, נכון?.. הפרק מחר זה הפרק האחרון של העונה השנייה? יש מצב שAXN ירכשו את שאר העונות, אם לא איך אני יכול או איפה אני יכול לראות את שאר העונות(שמעתי שיש סט מהודר של DVD של כל פרקי עונות- כדאי לקנות?) עוד כמה דברים: -אני רק ראיתי את העונה ה1 2 וה4(לפני הרבה שנים, וכמה פרקים מהעונה ה-5). את העונה ה1 2 אני רואה כמו כולם בAXN. עכשיו רציתי שתסבירו לי משהו- מי זה הבחור הזה שנותן כל הזמן למולדאר מידע, הוא "מודיע" או משהו כזה?? (אני לא יודע איך קוראים לו, אבל השחקן שיחק בעבר בתור המפקד בסידרה רחוב ג'אמפ 21). מי הוא, תחת מי הוא עובד.. איך הוא נכנס משתלב בכל העלילה? תספילרו אם צריך.
וקרייצ'ק הזה- מי הוא או מה הוא בדיוק?? תחת מי הוא עובד? היום היה פרק באיזה ערוץ שבמקרה הגעתי אליו, אני לא יודע איזה פרק, או מאיזה עונה, אבל הראו שם את קרייצ'ק בתוך איזה חדר, והפרק נגמר שהמצלמה מתרחקת מהחדר, תוך השקפה על הדלת, ורואים את קר'ייצק צועק ודופק על הדלת--- איזה פרק ומאיזה עונה? ותסבירו לי על קרייצ'ק- תספילרו אם צריך
--(אני ממש אוהב את זווית הצילום בסדרה, זה אחד האספקטים הטובים שנותנים הרגשה יוצאת דופן ומיוחדת) "איש הסגריות" הוא בדרגה נמוכה מסקיינר? כי היה פעם פרק שסקינר גירש אותו מהחדר.(מהעונה ה1 אני חושב) ותחת מי הוא עובד? -שוב תספילרו אם צריך.. אבא של מולדאר הוא היה סוכן מודיען? ושאלה אידיוטית - סקאלי שומעת מגהדת'- או שזה היה סתם סרקזם של מולדאר-חח בפרק עם הכת שהיה לא מזמן, לא זוכר כולכך- אבל היה קטע שהם עמדו ביער- ונפלו מהשמים קרפדות... תודה לעונים
אני אור אני לא בדיוק חדש פה, הייתי פה לא מזמן עם כינוי אחר- טוב לא משנה.. בכל מקרה יש לי כמה שאלות ותהיות, אשמח לקבל עליהם תשובות. מתי תתחיל העונה השלישית בAXN- השבוע, נכון?.. הפרק מחר זה הפרק האחרון של העונה השנייה? יש מצב שAXN ירכשו את שאר העונות, אם לא איך אני יכול או איפה אני יכול לראות את שאר העונות(שמעתי שיש סט מהודר של DVD של כל פרקי עונות- כדאי לקנות?) עוד כמה דברים: -אני רק ראיתי את העונה ה1 2 וה4(לפני הרבה שנים, וכמה פרקים מהעונה ה-5). את העונה ה1 2 אני רואה כמו כולם בAXN. עכשיו רציתי שתסבירו לי משהו- מי זה הבחור הזה שנותן כל הזמן למולדאר מידע, הוא "מודיע" או משהו כזה?? (אני לא יודע איך קוראים לו, אבל השחקן שיחק בעבר בתור המפקד בסידרה רחוב ג'אמפ 21). מי הוא, תחת מי הוא עובד.. איך הוא נכנס משתלב בכל העלילה? תספילרו אם צריך.