שלום..

orrrrrrrrr

New member
שלום..

אני אור אני לא בדיוק חדש פה, הייתי פה לא מזמן עם כינוי אחר- טוב לא משנה.. בכל מקרה יש לי כמה שאלות ותהיות, אשמח לקבל עליהם תשובות. מתי תתחיל העונה השלישית בAXN- השבוע, נכון?.. הפרק מחר זה הפרק האחרון של העונה השנייה? יש מצב שAXN ירכשו את שאר העונות, אם לא איך אני יכול או איפה אני יכול לראות את שאר העונות(שמעתי שיש סט מהודר של DVD של כל פרקי עונות- כדאי לקנות?) עוד כמה דברים: -אני רק ראיתי את העונה ה1 2 וה4(לפני הרבה שנים, וכמה פרקים מהעונה ה-5). את העונה ה1 2 אני רואה כמו כולם בAXN. עכשיו רציתי שתסבירו לי משהו- מי זה הבחור הזה שנותן כל הזמן למולדאר מידע, הוא "מודיע" או משהו כזה?? (אני לא יודע איך קוראים לו, אבל השחקן שיחק בעבר בתור המפקד בסידרה רחוב ג'אמפ 21). מי הוא, תחת מי הוא עובד.. איך הוא נכנס משתלב בכל העלילה? תספילרו אם צריך. :) וקרייצ'ק הזה- מי הוא או מה הוא בדיוק?? תחת מי הוא עובד? היום היה פרק באיזה ערוץ שבמקרה הגעתי אליו, אני לא יודע איזה פרק, או מאיזה עונה, אבל הראו שם את קרייצ'ק בתוך איזה חדר, והפרק נגמר שהמצלמה מתרחקת מהחדר, תוך השקפה על הדלת, ורואים את קר'ייצק צועק ודופק על הדלת--- איזה פרק ומאיזה עונה? ותסבירו לי על קרייצ'ק- תספילרו אם צריך :)--(אני ממש אוהב את זווית הצילום בסדרה, זה אחד האספקטים הטובים שנותנים הרגשה יוצאת דופן ומיוחדת) "איש הסגריות" הוא בדרגה נמוכה מסקיינר? כי היה פעם פרק שסקינר גירש אותו מהחדר.(מהעונה ה1 אני חושב) ותחת מי הוא עובד? -שוב תספילרו אם צריך.. אבא של מולדאר הוא היה סוכן מודיען? ושאלה אידיוטית - סקאלי שומעת מגהדת'- או שזה היה סתם סרקזם של מולדאר-חח בפרק עם הכת שהיה לא מזמן, לא זוכר כולכך- אבל היה קטע שהם עמדו ביער- ונפלו מהשמים קרפדות... תודה לעונים

milki123

New member
תשובות

הסוכם שדיברת עליו... "גרון עמוק" מעונה 1? "מיסטר אקס" מעונה 2? הם מוסרים לו מידע כל פעם שמאלדר נתקע בחקירה שקשורה למקצוע שלהם. לא ידוע במה הם עובדים אבל כרגיל זה מקוטלג תחת 2 המילים: "סודי ביותר" או "ביטחון המדינה" הם רק נותנים לו רמזים ומקווים שמאלדר יהיה מספיק חכם כדי להבין את ההקשר. אם יחשפו יותר מדי , יעלו עליהם (כלומר יבינו שיש חפרפרת). הם לא עושים זאת מטוב לב אלא גם מתוך אינטרס. ברוב הפעמים המניע או האינטרס לא ידועים. קרייצ'ק
קרייצ'ק , אם זכרוני אינו מטעני עבד תחת האפ בי איי (sleepless?). בהמשך מתברר שהוא נאמן רק לעצמו בלבד והוא משנה את מיקומו בהתאם לסיטואציה ומה שהוא יכול להרוויח ממנה. בד"כ דמות כזאת לא תישאר הרבה זמן כי אין לה חברים ואף אחד לא יסמוך עליה אבל קרייצ'ק בנה את עצמו בתור "סוחר מידע" מפוקפק כך שהרבה פעמים במהלך הסידרה פונים אליו. ואפשר במידה מסוימת אפילו להעריך את הדמות על כושר ההישרדות המפתיע שלה. דמות יחידה כנגד כולם בלי אף עזרה, והוא מתגבר על כל המכשולים. הרבה דברים לא טובים קרו לו , ובכל זאת הוא תמיד קם לתחייה... הפרק שהתכוונת אליו שהשאירו אותו בחדר שהוא צועק ודופק על הדלת כנראה היה בפרקים tunguska ו-terma שזה המשכו (עונה 4). זה כשקרייצ'ק נמצא בגולאג. "איש הסיגריות" הוא בדרגה בכירה יותר מאשר סקינר. דרגתו כל כך גבוהה עד שאף אחת מהדמויות לא יודעת את שמו או מקצועו. גם סקינר לא יודע. למה סקינר אז העיף אותו מהמשרד? תשובה פשוטה: משרד שלו , וגם לו יש מוניטין ויוקרה בתור עוזר מנהל. המעמדות ברורים לשניהם , ושניהם גם מודעים לזה שאחרי הכל...הם עובדים עבור אותה מדינה. תתיחס ל"איש הסיגריות" כאיש אשר ממונה על הדברים "הלא רשמיים" שהמדינה מבצעת... אבא של מאלדר עבד בפרוייקט סודי גדול מאוד ויש יסוד סביר להניח שהוא גם היה אחד מ"אנשי הצללים" בזמנו...

Ice Age

New member
אני טיפה חולק עליך:

זהירות - מכיל ספויילרים!
לגבי קרייצ'ק - הוא אכן עבד עבור הסינדיקט, תחת האיש המעשן (CJB). אבל באיזשהו שלב הוא נבגד ע"י הסינדיקט (אפילו ניסו לפוצץ אותו ברכב, וגם הדביקו אותו בשמן השחור), ומאז הוא עובד עצמאית, ואפילו קצת עזר למאלדר (the truth, אם כי ההופעה שלו היתה קצת לא ברורה שם, אחרי שהוא מת). CJB לא עובד ממש בתוך ה-FBI אלא בסינדיקט, שלא ממש כפופים לאף אחד. תפקידו בסינדיקט לא ממש ברור: בהתחלה הוא נראה בתור "הרשות המבצעת", אבל בעונות האחרונות נדמה שהוא תפס שם תפקיד די מרכזי. אבא של מאלדר עבד איתו בסינדיקט, למרות שהיו להם חילוקי דעות בנושא דרך ההתנגדות לפלישה.

milki123

New member
אשי הסיגריות

לא אמרתי שאיש הסיגריות עבד ב-FBI לא ידוע מקום עבודתו או תפקידו. לגבי הסינדיקט וקרייצ'ק...כן יש משהו בדבריך. אומנם בעונה 2 אני חושב מראים את קרייצ'ק בתור סוכן אף בי איי אבל אחר כך מראים אותו בסינדיקט ומאז שנבגד שם הוא פעל באופן עצמאי... אני פשוט זוכר הכל מהראש את העלילה מלפני כמה שנים...אז יש דברים שאני מבלבל בהם או לא זוכר בדיוק.

orrrrrrrrr

New member
אממ

בקשר ל- deep throat- אפשר להבין שהוא בדרגה גבוהה, כי הוא זה שבעצם השאיר המחלקה פעילה(עונה 1 אם אני לא טועה). כן התכוונתי "למיסטר אקס"- זה דווקא נראה שבזה שהוא עוזר למולדאר הוא בעצם מוליך אותו שולל, דוחק אותו לפינה- כי הוא לא מותיר הרבה ברירה למולדאר- הוא אומר משהו, ואז הוא מבצע את ההפך המושלם ממה שהוא אמר- הוא דו פרצופי- אתם לא חושבים? מה בעצם מולדאר יודע עליו...כלום...תחת מי הוא עובד, מה האינטרס..וזה גורם להרבה "חורים" בסדרה-( זה דווקא מה שכל כך מייחד את הסדרה, ובונה את המתח וזה הגיוני כי אם הם עובדים תחת הסנדיקט הממשלתי או מה שזה לא יהיה. ויתחילו ישר למסור פרטים על התפקיד שלהם או תחת מי הם עובדים- זה יוריד מרמת ההתפעמות. והתעניינות- אבל האם בהמשך העונות- ינתנו פרטים נוספים על אותום סוכנים.?) כן קרייצ'ק עבד בfbi- כי בעונה ה2 הוא גם עבד בתור שותף עם מולדאר- כאשר סקאלי נחטפה..-ועוד דבר לא ברור ע"י מי היא נחטפה- זה היה חיזרים, או שבעצם היא נחטפה ע"י הסנדיקט- לדעתי גם וגם -- הסנדיקט ירצה לטשטש כל ראיות לקיומם של חוצנים.. קרייצ'ק אומנם עבד איתו, אבל הראו שהוא מקבל את הפקודות מאיש הסגריות, ואיש הסגריות גם אחרי להיעלמות שלו ככל הנראה, עד לפרק שהוא הורג את אבא של מולדאר.. איש הסגריות - מה זה כל הקטע\סצנות שהוא יושב במשרד של סקינר- הרי הוא נמצא במטה האפ בי אי, במשרדו של עוזר המנהל, מה הוא עשה שם, מה סקינר יודע עליו, או יותר נכון מה נאמר\סופר לסקינר שהוא, הרי סקינר "משוחח" איתו על מידע--אולי בלית ברירה. ואם הוא כולכך בכיר- אז איך סקינר ידע איפה הבית שלו, זה לא הגיוני, זה אמור להיות top secret. נכון לסקינר גם יש קשרים, אבל בכל זאת. מקום המגורים אמור להיות הדבר הסודי ביותר!.

scoutlavie

New member
זה פרק אחר

עני יודעת על מה אתה מדבר- זה שמראים סילו וכתוב עליו 1013- זה הפרקק apocrypha מאמצע עונה 3. לגבי קריצק- אף אחד לא יודע מה האגנדה שלךו, לדעתי אפילו לא כריס קרטר, נהוא פשוט חוזר מדי פעם בפרקים החשובים כי הוא איכשהוא מ'קושר עם חברי הסינדיקט, אבל הוא עושה פחות או יותר מה שבא לו. ואני אוהבת את הציטוט- זה מהפרק בחברים עם צ'נדלר נכון?

orrrrrrrrr

New member
לא יודע, ראיתי רק את הסוף של הפרק..

אולי קרייצ'ק הוא סוג של רפליקנט -- סוג של שכפול גנטי או משהו כזה..-או שפשוט יש לי דמיון מפותח :) כי הסדניקט יש לו את הכלים, (ואנחנו לא יודעים בדיוק מה זה הסנדיקט הזה)--- וכמו שהבנו אין לו מצפון... הם עושים מה שבא להם... כן זה מהפרק מחברים- אני קורא לזה "עובדות החיים" מה מותר לבנים ומה אסור לבנות -חחחח, פרק ענק. :)

o c e a n

New member
חבר'ה קריצ'ק הוא פשוט

החתיך המנייאק התורן הוא עובד בשביל אדם אחד וזה עצמו הוא ימכור את אמא שלו בשביל מידע שיעזור לו הוא יעזור למי שבא לו ומתי שבא לו...

orrrrrrrrr

New member
../images/Emo5.gif

טוב אני לפחות מאוד נהנתי לראות אותו חוטף מכות ב"פעם גנב" :)

למעלה