שלום

Dragon Flame182

New member
שלום

שלום קוראים לי אלון. מלפני מספר חודשים החברה שלי עזבה אותי, אבל הבנתי שהכל לטובה, וגם הפסקתי לאהוב אותה, אבל מלפני שבועים היא אמרה לי שיש לה חבר חדש. מאז אני לא מצליח להוציא אותה מהראש שלי, וההרגשה הזאת, שהיינו ביחד חזרה. פתאום לא הרגשתי ריקני, אבל ידעתי שאני לא יחכול לחזור אליה בגלל שיש לה חבר. אולי זה בגלל באני לא התשנשקתי איתה? אני לא יודע אבל אני לא מצליח להוציא אותה מהראש, לא משנה כמה אני מנסה, ואני פשוט מרגיש כאילו אין טעם לחיים בלעדיה. ניסיתי לראות את הצד החיובי, שלפחות בילינו זמן ביחד אבל זה פשוט לא עוזר. מה לעשות???

Dragon Flame182

New member
אני חדש!

אנשים בבקשה תעזרו לי, אני לא יכול לסבול את זה יותר. אני פעם אחת ניסיתי להתאבד אבל לא הצלחתי, והכל בגללה.

../images/Emo101.gif מגיע

טוב,טוב! הנה אני! (היי, צריכה לאכול לפעמים) צ'מע - הרי אתה לא אוהב אותה בכלל. מה קורה לך?! נו באמת. צא מזה. להזכיר לך שיש עוד דגיגיות באקווריום?
לך תשים אבריל במערכת, שתשיר לך את השירים היפים שלה. ותחלום על הילדה שהיית רוצה באמת-באמת. 'תבלבלת קצת - היא לא זו שעזבת לפני שבועיים. (זו עברה דירה לאפגניסטן). תן לעצמך הזדמנות כי גם לך מגיע. מבטיח? תלתל

Dragon Flame182

New member
תודה על העזרה אבל

יש בעיה כי אני רואה את הילדה הזאת הרבה פעמים ואני ידיד טוב שלה. אני מנסה לשכוח אבל לא יכול. אבל תודה על העזרה שלך, באמת. עזרת לי מאוד ואפילו הכרתי מישהי חדשה אבל אני לא יודע אם היא זאתי שתעזור לי לשכוח מאהבתי, או שלא. אנחנו סתם מדברים.

למעלה