שלום

מיכל לב

New member
שלום שני ושלום לבדידות...

שני היקרה,אני שמחה שמצאת אותנו וברוכה הבאה. תחושת הבדידות הזו, מוכרת לכולנו.אין אדם שלא חש בודד מידי פעם וסיטואציה של אם חד הורית יכולה להווות מצע משגשג לתחושה זו,בייחוד אם עובדת היותך אם חד הורית לא תוכננה מראש. לבד ובודד זה לא תמיד אותו הדבר,את יכולה לחיות לבד ועדיין להיות מוקפת באנשים,חברים, משפחה ולא להרגיש בודדה, אני מאמינה שגם אם אין לך כרגע אנשים קרובים או משפחה תוכלי לצאת ממעגל הבדידות והפורום הוא התחלה טובה. אני מגדלת את ילדתי לבד,ללא משפחה,וברמה המודעת לא ממש בחרתי בסיטואציה הזו של אם חד הורית, למען האמת, אין דבר שנראה בעיניי יותר בדיוני מכך! ברגעים שממש קשה לי ואני מרגישה שזהו, אני לא יכולה יותר, אני עוזבת את הכל, מפסיקה את מחול המחשבות והשדים, ויוצאת לטייל. לא משנה מתי ולאן,היציאה מהבית מאווררת, אני רואה אנשים,פרחים יפים, מראה לילדתי דברים חדשים ומטעינה את המצברים. לפעמים בסוף היום אני שואלת את עצמי, מהיכן אשאב כוחות למחר,והמחר מגיע, חיוך מתוק חדש וטרי נשלח אליי מבתי, והיידה ממשיכים. בקיצור,דעי לך שאינך לבדך, אנחנו כאן,מוכנות להיות שותפות ואוזן קשבת וחוץ מזה הכל זמני וחולף, גם הקשיים. ממני אהבה וחיבוק גדול, מיכל :)

לא מתוכננת בלשון המעטה...

ראשית, תודה על התגובה החמה. לא תיכננתי להיות חד הורית, ולא תיכננתי להיות אימא. בסך הכל אני ילדה בת עשרים עם תינוק קטן ומתוק בן חמישה חודשים. הנסיבות שהביאו אותי ללדת אותו ולהיות חד הורית, היו לגמרי לגמרי לא מתוכננת. אגב, הבודדה זה לא בגלל שאין לי חברים, או משפחה, להפך, יש לי חברות וחברים שתומכים, והמשפחה של האבא של ילדי תומכת המון המון המון. אבל הבדידות, שנוצרה מכורך הנסיבות, קשה מנשוא... שני

שני יקרה !

תחילה ברוכה הבאה , את כבר לא לבד. את לא הראשונה ובטח לא אחרונה במצבך, זה בעיני מצב שכיח :) עדיף להתנסות בחיים מאשר להשאר סטאטי למרות שאצלך זה לא מכוון , תהני מהמצב תחווי את הנסיון, תהני מכל רגע עם המון אור ואהבה. שני יקרה לא הבנתי למה את מתכוונת בדידות מכורך הנסיבות ? את מוכנה לפרט ? באהבה חלומית:)

תודה

תודה, כולם מקבלים אותי פה בכזה חום... ולמה אני בודדה? עד לפני שנה, הייתי טינאיג`רית מאוהבת ומאושרת, שבטוחה שכלום לא יקרה לה ושכל החיים שלפניה נהדרים... ואז נכנסתי להריון, ילדה קטנה ושאננה... גיליתי שאני בהריון באותו יום שהחבר שלי נהרג בתאונת דרכים, כמה שעות לפני התאונה. ואז מה? הייתה לי ברירה? הילד היחידי שיוכל להיות אי פעם לבנאדם שכל כך אהבתי. וילדתי אותו, והמשפחה שלי לא ממש תמכה, אבל המשפחה שלו כן, ועדיין. והנה אני, ילדה שהתבגרה ביום אחד. שני

שני יקרה , את רגשת אותי עד

דמעות. מאחלת לך המון אור ואהבה בדרך שבחרת. את ילדה שהתבגרה ביום אחד והתגברת על כל הקשיים מסביבך:) בהצלחה! באהבה חלומית:)

תם-תם

New member
אוי מתוקונת

אני מצטרפת לחלומית בדמעתה... מה אני אגיד לך? שרק יהיה לך טוב וכיף ושתהני מהילד (או ילדה, לא הבנתי בדיוק) ושיהיה לך רק רק טוב... תם-תם

תם-תם

New member
שלום!

שלום, ברוכה הבאה לפורום... אני מקווה שכאן כבר לא תהיי לבד. תם-תם

למעלה