שלום שני ושלום לבדידות...
שני היקרה,אני שמחה שמצאת אותנו וברוכה הבאה. תחושת הבדידות הזו, מוכרת לכולנו.אין אדם שלא חש בודד מידי פעם וסיטואציה של אם חד הורית יכולה להווות מצע משגשג לתחושה זו,בייחוד אם עובדת היותך אם חד הורית לא תוכננה מראש. לבד ובודד זה לא תמיד אותו הדבר,את יכולה לחיות לבד ועדיין להיות מוקפת באנשים,חברים, משפחה ולא להרגיש בודדה, אני מאמינה שגם אם אין לך כרגע אנשים קרובים או משפחה תוכלי לצאת ממעגל הבדידות והפורום הוא התחלה טובה. אני מגדלת את ילדתי לבד,ללא משפחה,וברמה המודעת לא ממש בחרתי בסיטואציה הזו של אם חד הורית, למען האמת, אין דבר שנראה בעיניי יותר בדיוני מכך! ברגעים שממש קשה לי ואני מרגישה שזהו, אני לא יכולה יותר, אני עוזבת את הכל, מפסיקה את מחול המחשבות והשדים, ויוצאת לטייל. לא משנה מתי ולאן,היציאה מהבית מאווררת, אני רואה אנשים,פרחים יפים, מראה לילדתי דברים חדשים ומטעינה את המצברים. לפעמים בסוף היום אני שואלת את עצמי, מהיכן אשאב כוחות למחר,והמחר מגיע, חיוך מתוק חדש וטרי נשלח אליי מבתי, והיידה ממשיכים. בקיצור,דעי לך שאינך לבדך, אנחנו כאן,מוכנות להיות שותפות ואוזן קשבת וחוץ מזה הכל זמני וחולף, גם הקשיים. ממני אהבה וחיבוק גדול, מיכל