שלום:)

תותית16

New member
שלום:)

בא לי להצטרף אליכם.. אני מרגישה שיש בי את האנרגיות של הרייקי אך לא עשיתי קורס,ואני רוצה(אמי עשתה כבר רייקי 2 ומשתמשת באנרגיות הרייקי הנפלאות הרבה שנים) אני גם רוצה לעשות קורס:)רק שלא ידוע לי איפה יש קורס של נוער ...אם למישהו יש הצעות הערות בשמחה אקבל:) תודה ויום טוב

Anabel74

New member
שלום וברוכה הבאה../images/Emo24.gif

שמחה שהצטרפת אלינו ושאת מעוניינת להתחיל ללמוד רייקי. אני אשלח לך (במסר פרטי) קישורים לאתרים שם יש רשימה של מאסטרים לרייקי , כך תוכלי לברר לגבי מאסטרים המעבירים גם סדנאות נוער באזור מגורייך. כמו כן ניתן להסתכל בלוחות הפורום - גם שם יש רשימות שכאלה. בהצלחה ונשמח לשמוע איך היה!!!

תותית16

New member
תודה:)

תודה רבה אני אשמח אם תשלחי לי ואשמח להמשיך להיותץ חברה בפורום:)

MikeY fReAk

New member
../images/Emo170.gifברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo79.gif

אני אודליה בת 13.4 ויש לי רייקי 1:)

EnigmaGirl

New member
את יודעת

אודליה זה ממש מוזר שאת בת 13 וכבר יש לך רייקי אחד. איך הגעת לזה ממישהו במשפחה? הלואי שאני בגיל 13 כבר הייתי יודעת רייקי...נראה לי שזה היה יכול לעזור לי לא מעט...

MikeY fReAk

New member
../images/Emo170.gifהממ..../images/Emo79.gif

כן אבא שלי היה לו איזה שיגעון לקח את כל המשפחה שזה אני אמא והוא לקורס רייקי[אחי לא רצה]

Anabel74

New member
../images/Emo47.gifאני חושבת שזה נפלא

שהגעתם לריקי בגיל כה צעיר יחסית. אני בטוחה שללכת בדרך הרייקי תשפר את חייכם ותעשה אותם יפים יותר.

ofirush 14

New member
ברוכה הבאה..:)

אני אופיר..ואגב, חזרתי מהטיול השנתי של היום אחד שלנו...הוא היה ממש כיף..אחרי המסלול הלכנו לחוך כרי דשא שבכינרת והחלפנו לבגדי ים אבל היה ממש קר שם אז שמתי חולצה קרועה כזאתי ומכנס קצר והמים היו עוד יותר קפואים אז כולם יצאו...אז אני וחברה הלכנו ודיברנו עם המורה הכי טוב בבית ספר!!! קוראים לו רוןןןן ואנחנו חברות טובות שלו (נשמע מצחיק אבל זה נכון) והוא כזה נחמד! אנחנו כל שיעור מתחרפנות איתו..חיחי..ואז קטפנו מליון פרחים ונתנו לו אז הוא אמר לנו "אוו איזה רומנטי..מה השלב הבא? הצעת נישואים?" ואז נקרענו וכל מי שעבר הסתכל עלינו במבט מוזר..ואז דיברנו איתו איזה שעתיים אחר כך הלכנו..והחלפנו בגדים כי היה לנו שיט על ספינה...אז שמתי חולצה יפה כזאת והיא מאוד קצרה (מגיעה לי עד הצלעות) ושמתי מכנס כזה יפה (ג'ינס) והיה ברז כזה..שהוא משפריץ הצידה זרם חזק מאוד..וכל מי שהיה עובר שם היו משפריצים עליו ובטעות עברתי אז צעקתי על הילד ואז רון צעק עליו ביחד עם שאר המורות..(איזה כיףףף) ואז בשיט היה ממש כיף..ואז (עדיין שביט) הלכתח לדבר עם רון..ואז שתי חברות שלי באו וניסינו לשכנע אותו שלא יעזוב כי שנה הבאה הוא אמור לעזוב אותנו לטובת בית ספר אחר...והשיחה שלנו נשארה פתוחה..אני מאוד מקווה שהוא לא יעזוב!

Anabel74

New member
גם אני מקווה

לא כל יום מוצאים מורה כזה
כייף לקרא את החוויות שלך אופירוש.

MikeY fReAk

New member
כיף שנהינת../images/Emo24.gif../images/Emo79.gif

ואל תדאגי, אני בטוחה שאם הוא אוהב אתכן כמו שאתן אוהבות אותו הוא ישאר

ofirush 14

New member
אני מאוד מקווה שאתם צודקים כי

בתכלס..הבית ספר שלנו...הוא כבר כל כך..איך להסביר את זה..פשוט..אין למה לבוא! יש מליון וחצי בעיות משמעת ואין כימיה בין תלמידים ומורים...שני המורים היחידים שאני אוהבת בבית ספר הם המחנכת שלי ורון! הם הסיבה היחידה שבגללה שווה לבוא לבית ספר!!!! המורה שלנו לא מתכוונת לעזוב אבל רון כן:( וזה עצוב:( חוץ מזה, הוא מתאים לאנשים פריקים..בדיוק כמוני וכמו החברות שלי:)

למעלה