שלום!! טוף גמעני באתי! הבטחות צריך לקיים! אבל אין לי מושג ממש מי זאת הדרו משו...
L LiLi128 New member 7/6/04 #1 שלום!! טוף גמעני באתי! הבטחות צריך לקיים! אבל אין לי מושג ממש מי זאת הדרו משו...
D dilan angel New member 7/6/04 #2 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ספרי קצת על עצמך.... אין אין הפורום הולך ךהיות אימפריה בקצב הזה בזכות נטעע חחח תודה מאמי את רואה כמה נואש פה..
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ספרי קצת על עצמך.... אין אין הפורום הולך ךהיות אימפריה בקצב הזה בזכות נטעע חחח תודה מאמי את רואה כמה נואש פה..
R rockchick5 New member 7/6/04 #3 ../images/Emo24.gifלילי! ברוכה הבאה../images/Emo41.gif../images/Emo118.gif גם אותה הבאתי!! חיחי טוב ברוכה הבאה!!!! אמרת שאת לא משהו מכירה אותה אז קחי בקישור! עובדות עליה!! ת-צ-י-פ-י
../images/Emo24.gifלילי! ברוכה הבאה../images/Emo41.gif../images/Emo118.gif גם אותה הבאתי!! חיחי טוב ברוכה הבאה!!!! אמרת שאת לא משהו מכירה אותה אז קחי בקישור! עובדות עליה!! ת-צ-י-פ-י
L LiLi128 New member 7/6/04 #4 עכשיו אני יודעת מי זאת...! הילדה הקטנה באיטי, פעם ראיתי תוכנית עליה שאמרו שהיא עישנה סמים וכל אלה ולקח זמן עד שרצו אותה שוב אבל בסוף כהיא חזרה זה היה בגדול ועוד כל מיני בלה בלה בלה....יש לי עליה ידע כללי עכשיו טודע רבה
עכשיו אני יודעת מי זאת...! הילדה הקטנה באיטי, פעם ראיתי תוכנית עליה שאמרו שהיא עישנה סמים וכל אלה ולקח זמן עד שרצו אותה שוב אבל בסוף כהיא חזרה זה היה בגדול ועוד כל מיני בלה בלה בלה....יש לי עליה ידע כללי עכשיו טודע רבה
C crazy witch היחידה New member 7/6/04 #6 כן.....ואני לא../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif אני כועסת עלייך שיר.... אני לא עזרתי????? מה, אני אוויר?????
כן.....ואני לא../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif אני כועסת עלייך שיר.... אני לא עזרתי????? מה, אני אוויר?????
D dilan angel New member 8/6/04 #7 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif לאאאאאאאאאאאאאא חסססססססס וחלילהההה לא ידעתי... דו יו פורגיב מי
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif לאאאאאאאאאאאאאא חסססססססס וחלילהההה לא ידעתי... דו יו פורגיב מי
C crazy witch היחידה New member 8/6/04 #9 היי../images/Emo140.gif זוכרת אותי אני קים, בת 14. אני שרופה על דרו, אבריל והשבט בכל מקרה, זה פורום ממש חמוד ותעשי חיים, מותק ( סורי על האיחור )
היי../images/Emo140.gif זוכרת אותי אני קים, בת 14. אני שרופה על דרו, אבריל והשבט בכל מקרה, זה פורום ממש חמוד ותעשי חיים, מותק ( סורי על האיחור )