שלום!!!!

Evil Gremlin

New member
שלום!!!!

אני מעריץ של טרי פראצ'אט כבר כמעט 4 שנים.. אני מת על הספרים שלו!!! עכשיו אני באמצע קריאת JINGO במילים אחרות אני מנסה להגיד שאני רוצה להצטרף לפורום הזה

dino_din

New member
קודם כל תשלם!

274 שקלים חדשים לקופת הפורום במזומן ובשטרות קטנים בבקשה. אחר כך תחכה שנשכלל את תוצאות המבחנים שלך ואז, אם הכל קשורה, לאחר תקופת צינון של 24 חודשים.... אולי תיכנס לרשימת ההמתנה! ובמילים אחרות: ברוך הבא
דינו. >אל תשים לב אלי<

DviRincewind

New member
ולא לשכוח!

כל יום חמישי מסדר רס"ר! על מדי א' מגוהצים, נעליים מצוחצחות וכומתה על הראש! דרך אגב, סיפרתי כבר שביום חמישי האחרון איחרתי למסדר רס"ר בעשר דקות והצלחתי להתגנב פנימה בלי שהוא שם לב? אח, עם כישורי התגנבות כאלה, אני פשוט מבוזבז שאני לא באנק מורפורק!

ויימס

New member
../images/Emo24.gif ברוך הבא!

כבר עשית את טקס הקבלה אז אין לי מה להגיד לך מלבד- הידד לך! אני שוקלת להוסיף עוד סעיף לטקס הקבלה- מה הם כל הספרים שקראת אי פעם (של טרי פראצ'ט, כן, לא כל הספרים...). אה, אה, וגם- דרג אותם לפי כמות החיבה שאתה רוחש להם! ...ודביר: לא מגיבה. לא מתעניינת. לא משתפת פעולה בכל צורה שהיא לנסיונותיך הזדוניים לדבר על הצבא. מה אתה עושה פה, אתה לא אמור לסגור שבת..? לא! לא! אל תענה לי!
וכעת למשהו אחר לגמרי (לא מונטי פייטון): היום בבוקר קראתי שיוצא ספר חדש של דאגלס אדאמס וה- wossname שלי revolved, כפי שאומר התוכי המעצבן באריק. הספר אומנם נכתב בתחילת שנות ה-90, אבל הוא מתורגם לעברית רק עכשיו. קוראים לו, אה... תנו לי להיזכר... ההזדמנות האחרונה לראות (כמה אירוני), וזהו, רק רציתי לספר לכם על זה.

keynant

New member
אני חושב שכבר קראתי אותו...

מה שבטוח זה שקראתי את "The Salmon of Doubt",אסופה של מכתבים ראיונות וקטעים קצרים שהוצאו אחרי שהוא מת. יש שם קטעים גדולים...

DviRincewind

New member
אם כבר העלית את הנושא...

אז כן, אני אמור לסגור שבת, אבל את הבאה! ומהחתימה שלך אני מסיק שמושא המשפט אמור להיות טוב מ-40 אנשים. אממממם. מה?

ויימס

New member
סוף סוף מישהו שם לב לחתימה שלי! ../images/Emo3.gif

זה משהו שמיירה אמרה לסטיב ארקל באריזה משפחתית (כן, אני יודעת, אבל לפעמים הם משעשעים). הוא התבאס שהוא לא יודע לרכב על אופניים, אז הוא אמר, "!You only love half a man", ואז היא אמרה את הדבר הזה. וזה אכן יוצא 40, פשששייי, אתה יודע חשבון, התרשמתי!

ויימס

New member
אגב, מה זה לעזאזל jingo?

מישהו מוכן להסביר לי? חברה שלי אמרה לי שזה משהו כמו- A really fly guy אבל אני מפקפקת באמינותה מאז שהיא החליטה של-Carpe Jugulum קוראים 'קדימה אל המבצר'.

The Mad Hatter

New member
המ..

לפי הבבילון זה משהו כמו לאומני קיצוני או דתי קיצוני או משהו כזה. אבל אני זוכרת במעומעם משהו שקשור לכלב של וטינארי. לא יודעת אם זה קשור לעניין הזה בדיוק..P:

למעלה