שלום!

שלום!

יש לי שאלה קטנה... אני בזמן הקרוב יוצא לטיול בקנדה...יש לי 16 שעות טיסה הלוך-ואחרי זה 16 שעות טיסה חזור... עכשיו......אני רוצה להתחיל לקרוא משהו חדש..שהו שלא קראתי לפני זה.. עכשיו אני מסיים את הסדרה של "מדריך הטרמפיסט לגלקסיה" ואני מסיים כרגע ספר ששמו "ארמדין-חרב אלף הראמות" (ענקק..) אני רוצה לרקרוא משהו בסגנון...על "רומח הדרקון" שמעתי הרבה..זה טוב? שווה לקרוא את זה?? ואני ממש אהבתי את הספר של דוד גרוסמן "ילדים זיג זג" אז אם יש לכם גם הצעות של ספר התבגרות כזה..מסע התבגרות אני אשמח... תודה מראש!

הטייסת

New member
ואווווווו-

"ילדים זיג זג "זה ספר מצויין. אם אהבת תקרא את "מישהו לרוץ איתו " גמ של גרוסמן. טיסה נעימה ובטוחה

אני אהבתי את רומח הדרקון... ../images/Emo57.gif

מצד שני, הרבה אנשים אמרו שזה גרוע אז זה באמת נורא תלוי בטעם. זו מין פנטזיה מבוכים-ודרקונימית שכזו על חבורת אנשים שבאופן כללי צריכה להציל את העולם שלהם וכו' וכו' וכו'. הדמויות טובות (במיוחד גדיל
. התחפשתי אליו בפורים
. וגם רייסט חביב עד מאוד) ולדעתי העלילה בסדר גמור. ספר טוב. אם אהבת את מדריך הטרמפיסט אז אני ממליצה על ספר בשם "בשורות טובות". הוא כתוב באותה רוח מאוד הומוריסטית של המדריך אבל ההומור, לדעתי, הרבה יותר מתוחכם ופחות נונסנסי. הדמויות שולטות והעלילה שווה. זה פנטזיה, אגב, בניגוד למדריך שהוא יותר מד"ב. בכלל, תמיד כדאי ש"בשורות טובות" יהיה ברזומה
מממממ.... ההארי פוטרים בהחלט מספיקים לשש עשרה שעות טיסה, אם עוד לא קראת אותם
ו... אררררר... ספרים של טרי פראצ'ט. כן. עולם הדיסק. קח את "תרועת מוות" את "איש הקציר" ואת "מכשפות בחוץ לארץ". פנטזיה הומוריסטית מצוינת, ואלו לדעתי הספרים הכי טובים בסדרה (בעברית, בכל אופן). מממממ.... זהו, נראה לי. מקווה שזה יעזור ^^

sagiberg

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

גם בעיני יש ילדים זיגזג היה נפלא. ספר נחמד (לא באותה ליגה אבל יפה בז'אנר שלו ) הוא הספר אחרון המאהבים החכמים- גם הוא עוסק בהתבגרות ... אני אחשוב על עוד חופש נעים

מיה בת 14

New member
יש לי ספר יפה שקראתי.. ../images/Emo63.gif

אני ממליצה שתקרא את "הרוזן ממונטה קריסטו" !! זה בעקרון ספר אחד -ע-ב-ה- ממש.. אבל אני קראתי את זה בשני ספרים גם יחסית עבים! אני חושבת שזה יהיה לך נחמד לקרוא בטיסה!

אם אתה לא חושש

מ"ספרי בנות" האידיאלי בדרך לקנדה זה כל סדרת "האסופית" והמשכיה.מעבר לזה,אני מצטרפת בחום להמלצה על ,מישהו לרוץ אתו" אם אתה מחפש מסע התבגרות. את רומח הדרקון לא קראתי אבל ממליצה גם על "עין הדרקון" של סטפן קינג. טיסה נעימה!

farseer

New member
יש משהו שמעולם לא איכזב אותי...

"מחזור שער המוות". הספרים הם של סופרי רומח הדרקון, אבל אני חייבת לומר שלדעתי הם טובים בהרבה. זה לא ממש בסגנון של ארמדין (פנטסיה נוסחתית), אלא יותר מנסה לצאת מהמסגרת ומצליח בכך. הנאה מכל רגע. כמו שאור כבר המליצה, יש את "בשורות טובות" של פראצ'ט וגיימן שאסור להחמיץ. ספר מדהים, משעשע ופילוסופי מעט. שווה קריאה ושוב, בחזרה לארמדין, כל ספרי אדינגס הם פשוט בשבילך. פנטסיה נוסחתית משעשעת וקיצונית למדי. קריאה קלילה. וגם סדרת "פרידיין" שמתחילה ב - "ספר השלושה". הספרים הם אמנם קצרים, אבל חמודים ונוסחתיים להפליא. הממ.. יש את "טיגאנה" אם בא לך ללכת על הצד הטראגי של הפנטסיה. מאבק של עם להצלת ארצו. פשוט ספר יפהפה ומרגש. מקווה שעזרתי.

פרידיין משעממים >_<... ../images/Emo57.gif

הפסקתי באמצע השלישי ^^; כל הדמויות שם בעובי נייר אורז...

farseer

New member
כן,

אבל בתור ילדה קטנה במיוחד נהניתי מהספר (מודה באשמה...), כך שגם אם הוא לא מתאים כבר לאנשים בגילי, תמיד אזכור אותו לטובה. בעצם, עכשיו כשאני חושבת על זה, "חיי קסם" זה הרבה יותר טוב. תתעלם מפרידיין ולך לדיאנה וויין ג'ונס.

למעלה