שלום:)

leory young

New member
שלום:)

נחמד לראות שיש פורום לסדרה.. אני, אישית, שונאת טלנובלות וממש לא רואה טלויזיה יותר מדי אבל איכשהו מצאתי את עצמי רואה פה ושם פרקים בסדרה והתאהבתי זו לא טלנובלה רגילה, זו ממש יצירת אמנות סדרה מעולה עכשיו במקרה ראיתי שיש פורום לסדרה אז חשבתי שאולי תדעו לעזור לי מה פירוש השם קפיטו? ידוע למישהו..?

L i V i A

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לגבי השם קפיטו, ידוע לי שהיה סופר מפורסם בברזיל שכתב ספר, ובו קפיטו הייתה דמות מרכזית. בגלל שהאבא של קפיטו ערך ספרים, הוא קרא לבת שלו בשם הדמות של הספר, שמצא חן בעיניו ! אם אהבת את "קשרי משפחה", אני ממליצה לך לראות את הטלנובלה "נשים מאוהבות". הטלנובלה היא בהפקת אותו צוות הפקה של "קשרי משפחה" ושל אותו תסריטאי. משחקים של המון שחקנים מוכרים, כמו קמילה, פדרו, מיגל וקלרה(וגם אדו בפרק האחרון)... אם את רוצה עוד פרטים, אני אשמח לספר לך. דרך אגב, הטלנובלה משודרת בערוץ הרוסי(לא ברור אם ומתי היא תגיע לישראל...). הערוץ הוא OPT ושעת השידור 17:15.

בנדט

New member
כן לי ידוע

השם קפיטו בא מאיזשהיא אגדה מפורסמת ועל שמה של אותה אישה באגדה קראו לקפיטו כך...

שלומית16

New member
ברוכה הבאה!

קשרי משפחה זו לא טלנובלה רגילה עם אותם סיפורים ושחקנים שלא יודעים לשחק(מיכאלה ועוד הרבה טלנובלות אחרות) הכל שם על רמה והשחקנים שם מדהימים-אני אישית אוהבת מאוד את ג'יובנה אנטונלי-קפיטו בסדרה היא שחקנית נהדרת

שלומית16

New member
אני כבר מתה לראות אותה משחקת שוב

בברזיל יש שחקנים ממש טובים,אני חייבת לציין!!

למעלה