שלום

שלום

אני לא יודע אם זה חרדה אבל אני מפחד לעבור לגור לבד בעיר טוב זה מבוסס על הגיון כרגע אין לי עבודה שאפשר עי' להחזיק את עצמי ולהשכיר דירה וגם אין לי תכוחות למצוא שותף ודירה אוליי זנ בכלל דיכאון שיש לי כבר מס' שנים או ADD שאמרה לי פסיכולוגית שיש לי וכניראה שהיא צודקת כי אני לא כול-כך מאורגן בחיים טוב להתראות לבנתיים

דולידול

New member
זאת חרדה הגיונית לדעתי

אם אין לך עבודה זה בעיה לשכור דירה ובהחלט יכול להכניס לחרדות איך תסתדר ותחזיק את עצמך. אגב גם אנשים בעלי ADD יצאו מהבית בסוף. תמצא עבודה ותראה שהדברים יתחילו להסתדר בעצמם. בהצלחה.

את צודקת

יש לי עבודה בחצי מסרה אבל אני עובד על זה חוץ מיזה חייתי כל השנים מחוץ לביית אז אני לוקח קצת הפסקה לוקח אוויר ושנה הבאה אני יצא מה שלא יהיה אבל תודה על העידוד דרור

ברוך הבא ורגע../images/Emo70.gif

כתבת על עצמך בכרטיס הביקור שאתה אוהב אתגרים וזה אחללה אבל רגע! "אני אצא, מה שלא יהיה" לא נראית לי הגישה הנכונה פה. זה מצב מלחיץ לכל אחד לצאת מהבית, לעבור ממקום קטן לעיר גדולה, לחיות באופן עצמאי, להתמודד עם הצורך לפרנס את עצמך, לבנות חיים עצמאיים, להתמודד עם הבדידות ולכן זה דורש תכנון. לאט לאט , צעד צעד, נסה להקטין אי וודאות. תצא כשתהיה כמה שיותר מוכן, עם דירה מתאימה ושותף שאתה יכול להסתדר אתו ותחשב בצורה מדוייקת את היכולת שלך לכלכל את עצמך. נסה לדמיין את עצמך ואת סדר היום שלך בעיר. נסה לנבא מראש קשיים שאתה עלול להתקל בהם ולחשוב על פתרון. למשל, אם אין לך אפשרות להחזיק מכונית, חפש דירה באזור עם אוטובוסים, אם אתה לא יודע לבשל, חשוב מראש על פתרון כמו מסעדת פועלים קרובה או אם אתה סטודנט, לגור קרוב לאוניברסיטה ולאכול צהריים בקמפוס, אם אתה חושש לישון בלילה לבד, אל תיקח שותף שעובד משמרות, אם אתה חושש מהבדידות, אתה יכול לשקול לאמץ כלב ואז תקפיד שיהיה לך מותרלעשות זאת לפי החוזה וכיוב'. עדיף לתכנן את הצעד כמה שיותר כדי שהנסיון יעלה יפה. כשלון ונסיגה בשל העדר תכנון ומחשבה מראש, יכולים רק לפגוע בבטחון העצמי. ואחרי שאמרתי את כל זה - בהצלחה

תודה על הדאגה

כרגע הבעייה הגדולה היא כסף בדידות אני גם ככה בודד רוב חיי אוטובוסים זה שוב כסף אני סטודנת בבר- אילן אבל לא בא לי לגור ברמת-גן אני רוצה תל- אביב אני רוצה חיים דיי בשנים האחרונות גרתי במקומות קטנים ושקטים ונמאס רוצה באלגנים פאבים אנשים בחורות בקיצור לקרוע את העיר ואחריי זה לחזור למקום שקט שוב .......... אבל תודה בכל מקרא , זה נכון עדיף לאט הזמן לא בורח , החיפזון מהסטן ביי גילה

../images/Emo24.gifשלום לך...

לדעתי הפחד שלך הוא הגיוני פתאום לקחת אחריות כזו על החיים ולעשות את כל הדברים לבד זה מפחיד, קח נשימה עמוקה תנסה לעשות מעט סדר קודם כל תמצא עבודה ואני יודעת כמה שזה קשה ואחרי שתמצא עבודה תחפש לעצמך דירה שתוכל לעמוד בתשלומים יהיה לך הרבה יותר קל, לגבי שותף לדעתי ההתמודדות עם ה"לגור" לבד תהיה יותר קלה. בכל מקרה אנחנו כאן מוכנים לשמוע לעזור להגיב תעדכן אותנו מה קורה איתך.

למעלה