שלום!

רחלילי

New member
שלום!

זוכרים את זה? אז רציתי לספר שבסופו של דבר: ניבי המדהים שלנו נולד לפני שבועיים וחצי, (לא היה לי זמן לנשום מאז) בשבוע 41+2, בלידה רגילה ובעזרת זירוז ובמשקל 3.6 ק"ג למרות שבימים שלפני הלידה דיברו כבר על 4.5 ק"ג וקבעו לי תור לקיסרי שלא יצא לפועל. אני כותבת כדי להודות על התמיכה בהודעה שבקישור ועל המידע שנתתם לי וגם כדי להצטרף אם כי אני מאד מתקשה עדיין למצא זמן להכנס למחשב. הוא מתוק אמיתי, עושה מה שעושים אנשים בגילו, שזה בעיקר ישן אוכל ומ%%%ן, ובכ"ז אני לא נושמת! בכל מקרה זהו, אנחנו גם כאן...

sipi1

New member
../images/Emo49.gif לאמא החדשה !

טוב לשמוע שאת אחרי, ושהכל עבר בשלום, ושגם אצלך +-10% בהערכת המשקל הניב תינוק בגודל סביר... הרבה אושר ונחת, ומחכים לך כאן !!!

maya28

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif

הרבה אושר ובריאות .שמחה שלא עשית קיסרי. ובקשר למשקל אומרים שהערכת משקל לא תמיד מדוייק , למרות ששלי היה ממש מדויק. אני זוכרת אותך מפורום הריון ולידה , אני יודעת שההתחלה קשה (אני שבועיים אחרי לידה) , אבל נקווה ביחד שבהמשך יהיה יותר קל. בהצלחה

nonaa

New member
../images/Emo49.gif וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כיוון שאני "מכירה" אותך מפורומים מקבילים ...
זו ממש הרגשה טובה לראות אותך מצטרפת לכאן ! המון מזל-טוב להולדת ניב וממש שמחה לשמוע שהלידה היתה טובה ! הרבה אושר ובריאות !

dorlim

New member
איזה כיף לראות אותך כאן ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

שיפסלה

New member
מזל טוב וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מקווה שהייתה לך לידה קלה ושתתאוששי במהירות מההתחלה של חיי האמהות כשתמצאי קצת יותר זמן, אל תשכחי לנשום נשימות עמוקות (אומרים שזה יותר בריא
מחכים לך כאן

למעלה