שלום..=]

שלום..=]

לא יודעת אם זה הפורום הנכון,תפנו אותי לפורום אחר אם לא. בכל מקרה..אני רוצה לצבוע את השיער,בשביל זה אני זקוקה לתמונות של אנשים עם שיער צבוע-אדום,כחול,סגול וורוד. תודה מראש..

אצל כל ספר\ית

יש אוסף של חוברות עם כל מיני תספורות, צבעים לשיער וכו'.. אני בטוח ששם תמצאי הרבה יותר תמונות מרוכזות מאשר ברשת. בהצלחה

לא ניראה לי תמצאי..

בנט'. ואם כן,אז רק מספר תמונות מצומצם. אני גם חיפשתי-וניכשלתי. הדרך היחידה באמת זאת רק ללכת למספרה.. בהצלחה בובה.

אדוו

New member
../images/Emo26.gif

בת כמה את ? לא כדאי להתחיל עם צבע בגיל הזה. אני רציתי לצבוע והספר שלי אמר לי שעדיף שלא כי אז צריך לצבוע שורשים כל הזמן... בסוף הוא עשה לי כמה פסים נחמדים. תתייצעי עם ספר מקצועי בהצלחה

תודה לכולכם..

אני פשוט לא מחפשת את התמונות שיש אצל ספרים,רציתי לצבוע את השיער במראה כזה יותר מלוכלך ( זו הדרך היחידה שאני יכולה איכשהו לתאר את מה שאני רוצה ) האפשרות השנייה שלי היא ללכת על ראסטות,יש לכם מושג כמה עולה כזה דבר? והאם פירוק ראסטות הורס לחלוטין את השיער?או שיש תקווה :p :) תודה על התשובות

יש כמה סוגים של ראסטות

יש את הטוטל ראסטה שזה ממש קשרים בשיער שאי אפשר להוציא אח"כ ויש את הסוג של הראסטות שבעצם עושים לך גם קשרים אבל קשרים שאפשר לפתוח.. ויש סוג של 'ראסטות' שזה לא בדיוק ראסטות.. זה יותר דמוי ראסטה כי זה לא בדיוק קשר - לא יודע איך להסביר

למעלה