שלום..

שלום..

איך אני מעביר הודעה לאלוהים בבקשה? חחח סתם בצחוק.. אבל סתם שאלה..אנשים שמאמיניםם..לא אומרים שאסור לכתוב אלוהים ..??ושם הפורום הוא שיחות עם אלוהים.שייהייה

גריני

New member
הודעת המנהל/מטרת הפורום

אולי כדאי להבין קצת במה עוסק פורום - לפני שכותבים בו הודעה??? אתה יודע, זה כמו שתבוא למסיבה בבית פרטי ותתחיל לשפוך את דעותיך על כל מיני דברים - מבלי שאתה בכלל יודע מי הם האנשים איתם אתה מדבר....

שרiןבן

New member
המשרדים פתוחים בין 8.00-16.00

מושג האלוהות מהספר שיחות עם אלוהים הוא אותו מושג מהקבלה היהודית ומעוד דתות אחרות: הכל אחד. את אלוהים תוכל למצוא בכל דבר ודבר, והמיגבלה היחידה תהיה בתפיסת עולמך לגבי מושג האלוהות. והתשובה לשאלה שלך נמצאת בגוף השאלה - אנשים שמאמינים. אנשים שמאמינים שאסור לדבר על אלוהים לא מדברים עליו מהסיבה שזו אמונתם. תאמין שמותר לדבר עליו ותוכל לעשות זאת כל היום. תאמין שתענש על כך וכך יהיה. יש למחשבות ובעיקר לפחדים שלך כח יצירה לגבי המציאות שלך וככל שיהיו לך יותר מחשבות חיוביות לגבי דבר מסויים, ככה תהיה גם המציאות שלך לגבי אותו הדבר. כדי להעביר הודעה לה' אפשר להתחיל ב-לבקש.

eranmc

New member
איילוש, יש לך את המספר שלי מאמי!

פשוט באותו יום הייתי עסוק עם תומר (שהוא ממש מכוער ד"א) - מצטער אני אלוהים של כולם. הסתדרת עם הש"ב מתוקון?

למעלה