שלום!

שלום!

קודם כל אני חייבת להודות שאני מופתעת שיש פורום כזה, תמונות של פולין ושירי שואה.. קצת מוזר, אבל כל הכבוד :) אני נוסעת לפולין עם המשלחת עוד חודש וחצי. ות'אמת שאני קצת עם רגשות מעורבים בקשר לזה, אמרו לי שיהיה לי קשה... למישהו יש משהו מיוחד לספר לי על המסע?:) לא יזיקו לי קצת הכנות.

tomtomil

New member
ברוכה הבאה תהני..ו..

תסעי!!!! אל תפחדי זה יהיה בסדר וזאת חוויה שאסור לאף יהודי לפספס.. אם יש לך אפשרות לנסוע עם תנועת נוער אני מאוד ממליצה כי זה הופך את המסע לשונה לגמרי, לפי דעתי זה הופך את המסע ליותר משמעותי... וגם הדגשים שתנועות הנוער שמים הם הרבה יותר חשובים בעיניי.. ברור שיהיה לך קשה נפשית פיזית וכ' אבל שוב זה באמת שווה את זה! אל תפחדי!! אל תוותרי על זה!!! זה תהליך חשוב שלדעתי חייבים לעבור אותו..! תם.

רגשות מעורבים תמיד יהיו...

אני בחורה מאוד רגישה ודי חששתי לצאת למסע הזה. משום מה, לא לקחתי את זה קשה וזה עצבן אותי. ניסיתי להתחבר, אפילו דמיינתי את הדברים קורים מול העיניים שלי. כן, זה נגע בי. זה נתן פן יותר ויזואלי לכל השואה. זה קרב אותי לחברי המשלחת בצורה יוצאת דופן וגרם לי להפתח לאנשים שלא חבבתי לפני המשלחת. זה חשף אותי לאנשים ואנשים נחשפו בפניי. אבל קשה לי להגדיר את המסע כ"קשה" היה מאוד מרגש, והיו קטעים שבכינו והיה "קשה"... בסך הכל זו חוויה שלדעתי היא חובה, בין אם עם התיכון או התנועה, בין אם בקיץ או בחורף... להיות שם זה להבין ולהפנים. אם את מרגישה צורך לבכות, תבכי... אל תסתכלי מסביב לחפש בוכים אחרים כדי לקבל אישור לבכות. אם את לא מרגישה צורך לבכות, אל תבכי... זו לא חובה לבכות. בטח שלא כדאי לבכות כדי לסמן וי או לקבל תשומת לב. יכול להיות שתחזרי ותגידי שחבל שיצאת, אבל יכול להיות שתחזרי ארצה ותרצי מיד לחזור לשם בשנית... אני, ללא ספק, יצאתי עם טעם של עוד.

וואו

תודה :) אני דווקא מתחברת מאוד וזה מה שמפחיד אותי אני בוכה ביד ושם. לכן אני קצת מתרגשת לקראת הטיול..

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif ../images/Emo9.gif

מה שאמרו לך פה נכון, אל תדאגי..

taltal3001

New member
היי ! ברוכה הבאה...

באיזה תאריך את טסה? יכול להיות שנטוס ביחד..

למעלה