שלום

ALMIGHTY

New member
שלום

אני קניתי אייפוד 15 ג'יגה בחו"ל לפני שבועיים וקצת. המכשיר מעולה, הממשק ידידותי...אין טענות. רציתי רק לדעת איך אני מגשים את רעיון ה Itrip... הסתכלתי בשרשור שהיה פה קודם...על מתכות ואנטנות..לא ממש התחברתי. איך אני יכול לחבר את האייפוד שלי לרדיו? האם אני צריך לקנות מכשיר נלווה? אילו תחנות/שירים/סגנונות יושמעו? אודה לכם אם שאלותיי ייענו.

איטריפ זה אביזר נלווה שצריך לקנות

בנוסף אפשר גם את הקלטת הזו שמחברים לטייפ באיטריפ יש תחנה שצריך לכוון ברדיו כדי שישמעו את האיפוד עליו

ALMIGHTY

New member
יש לי את הקלטת הזו

שמתחברת במקום של האוזניות אל קסטה.. איפה אני יכול לקנות iTrip?

ALMIGHTY

New member
מחירי רצח

אבל עדיין לא הבנתי מה זה אייטריפ. זה מנגן לך ברדיו שירים ששמת באייפוד. תסביר

nadav144

New member
iTrip

בו אני אסדר לך את העניינים: iTrip הוא מכשיר נחמד שמתחבר מעל ה IPOD. המכשיר משדר לרדיו (כל רדיו) אות רדיו באיזה תדר שתבחר. זאת בשביל שתוכל לשמוע את ה IPOD ברדיו של הרכב או סתם בבית. כמובן שעדיף חיבור ישיר, מכיוון שיש ירידה באיכות. למרות זאת, אני בעליו של iTrip ואני חייב להגיד שהמכשיר מתפקד באופן מדהים.. וכל נסיעה שלי לדרום מלווה בצילילהם של אלפי השירים שלי ... אין ספק שווה את ה 40 דולר שהשקעתי בו....
ולקנות --> רק בחול!!!!!!

מרכיבים אותו על האיפוד

והוא משדר בתדר רדיו מסויים וברדיו קולטים כמו תחנת רדיו מה שאתה משמיע באיפוד נשמע ברדיו מה לא מובן?

ALMIGHTY

New member
אבל אפשר לקנות קסטה בזול

שמתחברת לשקע האוזניות באייפוד, לחבר לטייפ וגמרנו. ההבדל בין האייטריפ לקסטה הוא בעצם איכות שמיעה?

לדעתי נוחות שימוש

כי הקסטה במקרים רבים לא יותר איכותית מה כבר אפשר לקבל בקסטה? היא אף פעם לא הייתה באיכות כמו של סידי אבל החיבור הכי טוב זה דרך חיבור סטריאו טהור אבל זה כבר תלוי במערכת שלך אם יש חיבור בפנל אם לא אז לחבר מאחורה זה די מסובך

nadav144

New member
נוחות שימוש

אחד, איכות קסטה כן יכולה להיות יותר טובה מחיבור FM, תלוי בעיקר על איזה תדר משדרים. בנוסף, נסה אתה לחבר את הקסטה הזו למערכת ביתית, היא מתאימה רק לרכב... וכמובן, ITRIP נותן לך חמישה מטרים לערך של חופש אלחוטי....

ALMIGHTY

New member
למה שתשמע אייפוד בבית?

כאילו, תשמע עם אוזניות. או מקסימום תחבר את זה לרמקולים.

nadav144

New member
לדוגמא.....

הייתי במסיבה קטנה אצל חברים.... לא היה עלי כבל RCA, ומה לעשות, אוסף הדיסקים שלו לא מדהים... ישר שלפתי את ה ITRIP

AboveBeyond

New member
מסיבה קטנה אצלי זה ככה :)

אצלנו זה עם פלטה הכוללת 2 פטיפונים 2 סידי פליירים + מיקסר ככה זה שחיים עפ"י המוסיקה אחח מה שזה עושה לבנאדם ___________________________________ DjGalGrossman NoW LeT The MuSiC Be YouR OnLY GoD

d@r121

New member
רגע,

האם יש אפשרות להפוך את הIPOD רק לנגן רדיו בלי כל הבוג'ארס?

ALMIGHTY

New member
לא

אפשר להפוך את הרדיו לאייפוד אבל לא את האייפוד לרדיו...אממממ בקיצור, אי אפשר לקלוט תחנות בiPod

למעלה