שלום

• פותח הנושא s121
  • פורסם בתאריך

s121

New member
שלום

קוראים לי שרית. אני בת 23. יש לי בעיה. אני עובדת במקום עבודה מסויים. ביום ראשון הקרוב עומד להצטרף לחברה שלנו מישהו. (היא קטנטנה, יש לציין) בשבועיים האחרונים דיברתי איתו כמה פעמים בטלפון כדי להסביר לו את הדברים המתבקשים לפני הגעתו. הוא התחיל להתקשר מדי יום. אמר שהוא ממש נדלק על הקול שלי. שהקול שלי עושה לו את זה. שהוא מת לפגוש אותי. תהה אם אני נראית כמו שאני נשמעת. הבעיה היא שאני לא
ועכשיו אני מפחדת שהוא יתאכזב. כאילו-אני יודעת. אני רק מפחדת שהוא יפגין את האכזבה שלו וזה יגרום לי להרגיש רע. (ראיתי תמונה שלו בקורות חיים. הוא נראה טוב. ממש טוב)

Stripperella

New member
טוב תראי....

אם הוא באמת נידלק עלייך ואני מחשיבה שיחה בטלפון כהגדרה להכרת האופי... אז אם הוא נלקת על האופי שלך וממש בא לו עלייך אז אני מקווה שלא יזיז לו כל כך המראה החיצוני.... אבל אם זה יזיז לו אז תעיפי אותו לכל הרוחות...למה כי אם הוא יהיה ככה אז אפילו לא שווה להתקרב אליו!

s121

New member
לא נדלקתי על האופי שלו

ובטח שהוא לא נדלק על האופי שלי.. השיחות לא היו כאלה. אלא יותר שיחות של : "יו הקול שלך משגע אותי. בטח את נראית כל כך טוב. אני חייב לראות אותך". זה לא קטע של להתקרב אליו. אני רק מפחדת שהוא ממש יתאכזב שהוא יראה אותי, יפגין את האכזבה ויגרום לי לרצות למות.

Stripperella

New member
אז פשוט....

אם הוא יעשה לך את זה אז את תגלי שהוא בן אדם ממש חרא!!! ורק שתדעי שאת צריכה לאהוב את המראה שלך כי זה מה שיש לך! ואל תביא לכלב (אם הוא יצא כזה) לבאס אותך!

תסבירי לי איך בן אדם שרק הכרת יכול

לגרום לך לרצות למות? מי הוא בכלל? מה הדעה שלו כבר שווה? אני לא אגיד לך שאם הוא לא רוצה אותך בגלל המראה שלך הוא אדם שטחי. זה יפה בתיאוריה, אבל זה ברור שבלי משיכה בסיסית כלשהי זה לא עובד. Stripperella חושבת שהוא חרא של בן אדם אם הוא יתאכזב מהמראה שלך, אני לא חושבת שזה הופך אותו לחרא אלא לאנושי (מרינה בטח תגיד שזה אותו דבר..
) כולנו רוצים להמשך לבן הזוג שלנו, ומה לעשות, חלק מהמשיכה הוא תוצר של מראה חיצוני.. גם את בטח היית מסרבת לו אם הוא לא היה נראה לך.. זה לא היה הופך אותך לכלבה.. חוצמזה שימי לב שהסיבה שהוא נורא רוצה להכיר אותך זה בגלל שהקול שלך משך אותו, לא בזכות האופי המדהים שהוא הספיק לראות שיש לך.. זאת סיבה לא פחות שיטחית ממראה חיצוני, לא? מה שכן, אם הוא לא ירצה אותך, אז מה? את אומרת שאת אפילו לא נדלקת עליו. הוא זה שמפתח ציפיות משיחת טלפון אחת, הוא גם זה שיתאכזב.. את מבחינתך, לא רוצה-לא צריך!

למעלה