שלום

שלום

אני מצטרפת חדשה, עדיין מהוססת. התחלתי היום לכתוב. רציתי לשאול, איך מוצאים את עיקרי התוכנית בתוך ים ההודעות? האם הבנתי נכון שהעלון הראשון והשני יפורסמו גם בפורום?

ניאו30

New member
שלום וברוכה הבאה לכאן ../images/Emo39.gif

עד כמה שידוע לי העלון הראשון אמור להשלח לאימיילים של מי שביקש מיעל בערב ראש השנה והשני 10 ימים לאחר מכן.אם יפורסם בפורום או לא אני לא בטוח,אולי עדיף שמנהלת הפורום תענה,אבל את יכולה לשלוח לה מסר שאת גם רוצה לקבל אחד כזה לאימייל שלך ולפתור את כל הבעיה הזו. בקשר לעיקרי התוכנית,את לא חייבת להסתכל בים ההודעות,תסתכלי בחלק העליון של הדף של הפורום יש קישור לטאגליינס-שם תוכלי למצוא קצת יותר הרחבה על התוכנית(ובטח גם באזור המאמרים).

sobolina

New member
ואני חשבתי שאני היחידה שערה עכשיו

בכל אופן , בוקר מקסים לכולכם
אני,כהרגלי בקודש באמצע כתיבת סמנריון מרתק לחלוטין. אבל זה עדיין לא מונע ממני מלהכנס ולאחל לכולם לא רק בוקר מקסים, אלא יום מקסים ואפילו שנה מקסימה
הילה

ניאו30

New member
ממש לא...אני כבר שכחתי את היום

האחרון בו הייתי ישן בשעות האלו...אולי רק בשבת וגם זה בספק רב,כי יש לי שעון ביולוגי כזה...ומאז ומתמיד לא ישנתי הרבה. שיהיה לך בהצלחה בסמינריון.רוצה לספר במה הסמינריון?במה לומדת? ועוד משהו-אני כל כך אוהב את המשפט הזה שבחתימה שלך,אני מתכוון לשני,כי הראשון כבר נמצא אצלי בכרטיס האישי,אבל לגביי השני,אני זוכר שראיתי אותו בסרט(עם סנדרה בולוק משהו...),ואני זוכר כמה הוא נגע אליי,וכמה הוא נכון לגביי.כנראה שהוא נכון לגביי כל האנשים,או רובם לפחות. שגם לך יהיה בוקר/יום/שנה(הכל...בלי לבחור) מקסימים

sobolina

New member
וואוו - מישהו ער../images/Emo35.gifמה רואות עיניי..

לרגע הייתי צריכה לבדוק שאני לא מדברת / מתכתבת עם עצמי....
אז ככה: הסמנריון שלי עוסק בעסקים הקטנים. עכשיו אני רק צריכה להגדיר בדיוק את הנושא , אבל בכלליות הנושא הוא "העסקים הקטנים ומקומם בכלכלה הישראלית" או "מקומם של העסקים הקטנים במשק הישראלי".... אני מסיימת עכשיו תואר בלוגיסטיקה,וממש בשוק של החיים שלי שהתואר הזה עבר לי כ"כ מהר. לגבי המשפשט השני - זה אחד מהמוטיים (יחיד=מוטו) האהובים עליי,מעיין תפילה אישית שלי שדי מאפיינת אותי
ולגביי האיחולים - בחרתי בחיים נפלאים ומקסימים

ניאו30

New member
אמממ...אני לא יגיד שזה מרתק אותי...

זה יכול להיות לך מאוד מעניין אם את בעצמך רוצה להקים עסק כזה... תואר בלוגיסטיקה...פעם ראשונה שאני שומע שיש דבר כזה...אבל נחמד לשמוע על דברים חדשים...ולגביי המשפשט(גם תואר שלא שמעתי עליו לפני כן וגם מילה חדשה שיצאה לך!!ואוו...)-אם את מצליחה לא רק להגיד את המשפט הזה אלא גם לקיימו כלשונו,אז באמת יש לך חיים נפלאים ומקסימים
ועל כל לא נותר אלא לברך אותך... טוב,הולך לעבודה,אז שיהיה לך,ולכולם,יום מקסים.

שמחה, בוקר טוב וברוכה הבאה

שמחה לראות אותך כאן, גם כשאת מתלבטת ומהוססת. התוכנית תתחיל מחר, ערב ראש השנה, במשלוח העלון השבועי הראשון. אם את רוצה שאוסיף אותך לרשימת התפוצה לעלון, שלחי אליי מסר. העלון הראשון והשני יפורסמו גם בפורום. יש לך אפשרות למצוא את ההודעות העיקריות בטאגליינס ואת המאמר על הכתיבה במאמרים. שתהיה לך שנה טובה
ומקווה שנמשיך לשמוע ממך.

למעלה