שלום

שלום

אני חדשה, האמת היא שבינתיים קראתי רק את משחקי הכס, רציתי לשאול איך קוראים לספרים הבאים ואם כבר סיימו לכתוב את הספרים או שיש המשך? אני די מפחדת להסתכל בשיחות של אנשים פה למקרה של ספוילרים... שתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה כמו שוקולד

mysterious V

New member
היי. ברוכה הבאה.

נסי לא להיכנס לפה כי הרבה קראו את כל הספרים וכמות הספויילרים כאן עצומה. הפסרים הבאים בסדרה הם "עימות המלכים" (שני כרכים) ו"סופת החרבות" (גם שני כרכים), והספר הרביעי בסדרה "משתה לערובים" נכתב במרץ (כך אנו מקווים) בימים אלו. כנסי ללינקים של הפורום לעוד מידע.

Psycho girl17

New member
היי

אני גם חדשה פה התחלתי לקרוא את הספר בעקבות נידנודים חוזרים של חברה שלי במשך חצי שנה בערך (אני חושבת שהיא חברה פה אז אני לא יגיד את שמה כדי שלא תהרוג אותי אחר כך) עד כה אני מאוד נהנת מהספר וגם אני מפחדת לקרוא מחשש לספויילרים (למרות שאותה חברה כבר סיפרה לי את כל הספר בערך) אם אפשר לנסות לסמן ספויילרים זה יהיה נהדר שתיהיה שנה נהדרת לכולם

לסמן ספוילרים?!?!

ברוכה הבאה. מכיוון שהספר האחרון יצא די מזמן כבר לא ממש מקפידים על סימון ספוילרים. בגדול אפשר להבין בקלות איזה דיון הוא מספוילר כל שאלה שקשורה לסיפור עצמו בסבירות גבוהה תהיה ספוילר השאר לא ("איזה דמות אתם הכי שונאים...").

IamJonSnow

New member
אני מרגישה חשובה

^^ ומה את מפחדת מספויילרים באמצע החיים? זה לא שלא ספיילרתי לך כבר את כל הספר בערך.. (להגנתי אני אומר שהיא סרבה לקרוא אותו בהתחלה, אז הרגשתי חופשי). וחחחח שועשעתי מהסיגי שלך

Psycho girl17

New member
חחחחחחחחח

לא סיפרתי לך על זה? אני נבחרתי לנשיאה כי יש לי את השם הכי מעצבן! :) אני שמחה שאת מרגישה באמת! אני מבטיחה שאני לא יציק לך על זה יותר אם לא תציקי לי על זה שהרסתי לך את הסרט דוגמה טוב? יופי!

Psycho girl17

New member
לא נכון!!!!!!!

את אמרת שלא תראי את הסרט ואת ביקשת שאני יספר לך על מה הסרט אז זהו שתקי!

Psycho girl17

New member
הוא או היא צודק או צודקת

אנחנו יכולות לדבר על זה גם בבית ספר מספיק עם האופטופיקים! די לאופטופיקים! טוב אני מפסיקה עכשיו מ-ע-כ-ש-י-ו

Envinyatar

New member
חפשי ב"שאלות נפוצות"

יש שם מידע מהסוג שאת צריכה, בלא ספויילרים.

למעלה