שלום,

שלום,

ברצוני לדעת איזה מהספרים הוא טוב יותר ומפורט יותר בנושא יוגה: ספר היוגה השלם (כמה עמודים יש בו?) או אור על היוגה ? מי מהם כדאי לי לקנות כי יש לי סכום כסף מוגבל תודה ויקטור,

איזה ספר

שלום לך ויקטור, שניהם ספרים טובים שמכילים מידע פילוסופי ותיאורים של התנוחות. מבחינת העדפה בינהם, זה כבר ענין יותר אישי. נראה לי שיש לך טעם לשבת בחנות ספרים ולעלעל בשניהם ולבחור לפי הסגנון שלך. אני אוהבת יותר את אור על היוגה, משום שההקדמה הפילוסופית שלו טובה, תיאור התנוחות ממצה ובטוח ובוא מכיל גם תוכנית אימון רב שבועית בסוף. כל טוב ובהצלחה אורית

יוגי בר

New member
עמודים

היי ויקטור אז ככה: 1. בגדול, מה לעשות, יוגה לא לומדים מספרים. נקודה. יוגה לומדים ממורים. אלו מלמדים אותך, מתקנים אותך ומתאימים לך תרגול שמתאים לך. 2. בכלל באם תתחיל לספור עמודים בכל ספר תתחיל לקנות ספרים לפי קילו. ואז מה? אתה תהפך לירקן. רד מזה. 3. שני הספרים טובים כי הם מכתבו ע"י מאסטרים בתחומם. אבל, לא תפיק מהם תועלת מרובה באם לא תלמד קודם כל ממורה לעניין. 4. זרוק מבט במדור מאמרים בפורום ותתביית על המאמר: לימוד, הוראה ומורים ותרד לסוף דעתי. בהצלחה ושנה טובה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה