שלום...

שלום...

אומנם הגעתי הנה ישר לתוך ויכוח עם דמויות שמצער אותי לראותם כאן- אבל אני מקווה שבכל זאת אוכל להצטרף אליכן. עברתי על הפורום שלכם וקראתי הרבה מההודעות ואני בהחלט מוצאת את עצמי ביניכם בנינוחות רבה. אני מקווה שעם הזמן מתקפות הטרוליות תעבור - הרי ברור שבפורום כזה שקורא תיגר על הרבה פרות קדושות בחברה הישראלית יהיו תופעות של אלימות מילולית יחד עם התנשאות והטפות-אבל זה רק צריך לחזק אתכן בעמדתכן!!!

I s t a r

New member
כן, אבל תודי שהיה משעשע, לא?

ועכשיו שובי מיד למסנג'ר- מה זה ההיעלמות הזאתתתתתתתתתתתתתתת?????? אה, וברוכה הבאה- אמרתי לך שנחמד כאן!

QueenOfMagic

New member
זהירות איישה היא טרול

טרול במסווה ואין להזין אותו...יש להתעלם ממנה..

QueenOfMagic

New member
אני מאמינה...

סתם הלכתי להיות גשש בלש וראיתי בכמה פורומים היא משתתפת.. עם כל כך הרבה בעיות באמת עדיף שלא תביא ילדים לעולם ותענה לשאלות כמו רובוט.. את האמת שהיא ממש לא מעניינת אותי רציתי להזהיר אותה מפניי חברים חדשים של הפורום הזה..כדי שלא יתבלבלו ויחשבו שיש מולם ידיד כשבעצם זה זאב לבוש בפרוות כיבשה..

../images/Emo51.gif../images/Emo13.gif

אבל אותי אין צורך להזהיר- אני מכירה כבר מזמן את ה"תופעה"...

QueenOfMagic

New member
ואם לא היית מכירה..

לא היית רוצה לדעת האם יש זאבים בלבוש פרוות כבש בסביבתך?? אני חושבת שכן...חוצמזה ברוכה הבאה!!

Aisha

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif גבוועלד זאב זאב

אני מציעה לך להצתרף לקומונה של Istar שם לא תצתרכי להתמודד עם שאלות מאתגרות וקשות. שם תהיי מוגנת מאחורי חומת ברלין (שאגב גם היא נפלה) תדברו על אור , אהבה מדטציות וחיבור ליקום. העיקר לא להתמודד עם דברים. בהצלחה לך

למעלה