שלום..

r o n i1

New member
שלום..

אני רוני בת 16 מהדרום ורק עכשיו שמתי לב שיש פורום לבראד פיט.. אז נעים מאוד.. אני מאוד מאוד אוהבת את בראד פיט הוא שחקן ענק. ורציתי לדעת אם זה אפשרקי שתכתבו לי את כל הסרטים בהם הוא השתתף-גם כשחקן אורח.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני לירון
.. ואני יביא לך אתר מצוין שיש בו את כל הסרטים שבהם שיחק+סדרות ובקיצור כל מה שהוא השתתף בו..זה יותר קל מלכתוב לך את כולם כי הוא שיחק בהרבה.

ברוכה הבאה לך!!!../images/Emo13.gif

אני קארין בת 15 וחצי מקרית ים,נעים מאוד...תהני לך פהההה....וראיתי שלירון כבר הביאה לך אתר עם כל הסרטים של בראד...אז...
..

ה אורחת

New member
וולקאם וולקאם והנה רשימת הסרטים:

אז ככה בסדר כרונולוגי מהישן לחדש
: (אני הולכת לפי מתי צולם לווא דווקא למתי שוחרר
) Dark sife of the sun A stoning in fulham county Happy together Cutting class Across the tracks (על המסלול) The Image Too young to die Johny Suede Thelma louise Contact Cool World A river runs through it Kalifornia True romance(רומן על אמת) The favor(טובה מגונה) Interview with the vampire(ראיון עם ערפד) Legends of the fallרוחות של תשוקה) Se7en (שבעה חטאים) Twelve monkeys Sleepers The devil's own(יריב אינטימי) Seven years in Tibet Meet Joe Black Fight club Snatch The Mexican Spy Game Ocean's 11 Sinbad-Legend of the seven seas Troy שחקן אורח: No man's land Less than zero Being john Malkovich Full Frontal(עירום מלא) Confessins of a dangerous mind סרטים שיצאו בקרוב: Ocean's 12 Mr and Mrs Smith דרך אגב נעים מאוד אני מקווה שתעשי כאן רק כיף

r o n i1

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

ויש לי עוד שאלה.. יש למישהו פה מושג איך אפשר להשיג את הפסקול של הסרט "טרויה"?

ה אורחת

New member
עד לפני כמה זמן,

היה אפשר להשיג אותו בכל חנות דיסקים... עכשיו אני לא יודעת, אבל תחפשי גם בצליל.... ואת תמיד יכולה להזמין אותו
ומה זאת אומרת ש"את לא טובה אז סליחה מראש"?

r o n i1

New member
תודה רבה לכולכן.. ../images/Emo13.gif ואני לא טובה

אז סליחה מראש!

למעלה