שלום, האם פיסול במרציפן דומה לפיסול בבצק סוכר?
T t a l talim New member 21/10/04 #2 דומה- הבצק מתיבש מהר יותר ולכן יש לעבוד איתו בזריזות יחסית למרציפן, אך היכולת הפיסולית שלו גבוהה הרבה יותר והתוצאות שונות לחלוטין לדעתי. ניתן ללוש לתוך המרציפן בצק סוכר, ולקבל מרציפן משודרג ונח יותר לעיבוד. יתרון חשוב נוסף של הבצק הוא צבעו הלבן והצח.
דומה- הבצק מתיבש מהר יותר ולכן יש לעבוד איתו בזריזות יחסית למרציפן, אך היכולת הפיסולית שלו גבוהה הרבה יותר והתוצאות שונות לחלוטין לדעתי. ניתן ללוש לתוך המרציפן בצק סוכר, ולקבל מרציפן משודרג ונח יותר לעיבוד. יתרון חשוב נוסף של הבצק הוא צבעו הלבן והצח.
B brownie65 New member 22/10/04 #3 טל, ניסית פעם להוסיף CMC למרציפן? סתם רעיון מופרע שעלה לי בראש כרגע....
T t a l talim New member 22/10/04 #4 האמת שעדיין לא- לא עובדת הרבה במרציפן, אבל הרעיון הזה כבר עלה ויבדק בקרוב! אם תנסי, אשמח לשמוע קצת חוויות ולקחים. תודה, ולילה טוב, טל צפריר
האמת שעדיין לא- לא עובדת הרבה במרציפן, אבל הרעיון הזה כבר עלה ויבדק בקרוב! אם תנסי, אשמח לשמוע קצת חוויות ולקחים. תודה, ולילה טוב, טל צפריר