שלום...

penholders

New member
שלום...

שמי אדם, ויש לי חברה שעוסקת ברייקי, ובכנות, אני די ספקן. איך אתם, העוסקים בעניין, יודעים שזה אמיתי, ולא סתם פלציבו??? חיפשתי, ולא מצאתי מחקרים שאיכשהו מתייחסים לעניין באובייקטיביות, להוכיח שזה קיים. אשמח להוכחות כלשהן...

ofirush 14

New member
שלום לך.

ובכן, רייקי אכן קיים...למי שמאמין בו. גםאני לא האמנתי בו, כלומר, הייתי בכיתה ג' כשלמדתי, ולא בדיוק ידעתי מה זה, אבל אחרי שאבא שלי עשה לי טיפול אני הוכחתי שזה אכן קיים. ואל תחפש מחקרים...מחקרים זה מדעי יותר, רייקי זה טבעי. לא מדעי! ואתה לא צריך הוכחות, אם היא אומרת לך שזה עוזר לה, סימן שזה עוזר לה. רייקי עזר לי במצבים מאוד מאוד קשים, ואני בטוחה שלכל אחד בפורום הזה. שמע, אם זה לא היה אמיתי, אנחנו לא היינו לומדים את זה. אני לא יכולה להוכיח לך מפה שזה קיים...אבל אתה יכול לבקש מחברה שלך שתעשה לך כמה טיפולים...זה לא יהרוג אותך. בכל מקרה, בהצלחה...
ואתה תמיד יכול ללכת גם לפורום רייקי הרגיל (אלא אם כן כבר הלכת)

Anabel74

New member
שלום וברוך הבא!

אתה אינך הראשון ששואל שאלה זו בפורום שלנו ולכן אני מצרפת את הקישור הבא לשאלה ולתשובות אליה. עצתי היא כמו של אופיר -פשוט תנסה ותרגיש וזו הוכחה מיוחדת במינה. מלבד זאת יש גם כלים מדעיים המוכיחים את קיום הרייקי - נסה לצלם את הילתו של אדם בזמן שעושה רייקי מול אדם שלא... (ואגב ,מליונים מאמינים באלוהים עד חרוף נפשם ואני לא מצאתי הוכחה מדעית לקיומו עד כה...עם אמונה קשה להתווכח ויותר מזה...כמו שאיתן אומר אמונה מזיזה הרים ואם כוחה כה רב בכלל לא משנה השם שנותנים לדרך). תהנה מהקישור לימור

למעלה