שלום

Remirat

New member
שלום

קודם כל, הרשו לי לשבח את כולכם על העוגות! עכשיו יש לי שאלה... מה זה לעזאזל מילפיורי?? אני רוצה להכין משהו כזה, אבל לא יודעת מאיפה להתחיל... הצילו?
 

DOLPHINREEF

New member
קפצת ישר למים העמוקים? ../images/Emo19.gif

מיליאפורי = זוהי טכניקה המושאלת מעולם הזכוכית ופירושה- מיליון פרחים (העתקתי מהאתר של נעמה זמיר, מומלץ!) בעיקר משתמשתים בטכניקה הזאת בפימו ולאחרונה טל וגלית פתחו סדנאות להכנת המיליאפורי בעזרת בצק סוכר, ממליצה לך להתרשם בעבודות שנעשו בפימו תחילה, ממליצה על תפוז קומונות של אומנות בפימו http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=2063&smsMsg= בהצלחה ונשמח לראות תוצאות,
 

Remirat

New member
תודה :)

יש אולי מתכון פשוט לבצק סוכר? (כי נראה לי שבזה השתמשו בסוכריות ההן...
 
בצק סוכר..

גם אני רק מתחילה.. לפי כל מה שקראתי כאן עדיף לקנות בצק סוכר ולא להכין אותו, מבחינה כספית ההבדל זניח ובצק סוכר קנוי אפשר לשמור זמן ארוך (לפני יומיים קניתי את הבצק הראשון שלי...). אם את בכל זאת רוצה להכין בצק סוכר, בפורום המתקדם יש מתכון (במאמרים) שם גם תמצאי כתובות של חנויות לקניית בצק סוכר. בהצלחה.
 
למעלה