שלום

etiush

New member
שלום

למי שאולי זוכר , הייתי משתתפת בפורום הזה קצת לפני כ-7-8 חודשים, עד לפני שאימי נפטרה מסרטן. אני לא מפסיקה להתגעגע אליה, ואפשר לומר שמבחינתי הזמן לא מרפא. אני לא מצליחה להתנתק מהמחלה הזו - סרטן - שעד לפני 3 שנים לא ידעתי מה היא ומי היא. בלימודים אנחנו מדברים קצת על גידולים סרטניים ומצד אחד זה גורם לי לרצות לעסוק בזה בעתיד - למחוק את המחלה הזו מהעולם. מצד שני - קשה לי לשמוע. קשה לי להתמודד עם המילה הזו. תפסיקו להזכיר לי שאמא מתה. ובכל זאת, אני מוצאת את עצמי, כמו עכשיו, נכנסת לפורום הזה. ולא קל לי. לא קל לי לקרוא את ההודעות של "החדשים" ולא קל לקרוא את ההודעות של "הותיקים". אז למה אני פה?? מאחלת החלמה מהירה לכולם והרבה הרבה תקווה שיהיו ימים יותר טובים

yiska11

New member
קודם כל אני ממש משתתפת בצערך...

הזמן עדיין לא מרפא את הכאב אבל זה יקרה בסוף . את לא תשכחי אותה ואת לא תשכחי שהיא מתה אבל את תחשבי על המוות פחות ועל החוויות הטובות שהיו איתה יותר .
חוצמזה שבאמת לא קל להיכנס לפה ,אבל מה שעוזר זה שכולם פה מבינים אותך והיו במצבים שקשורים למחלה הארורה ויכולים לעזור . שיהיה המון בריאות ושלא תדעי ימים של צער יותר . רק בריאות ושמחה ! ותמיד את מוזמנת לכתוב מה שמעיק / מציק לך .

התשובות אצלך

כתבת שאת לא מצליחה להתנתק מהמחלה ואת רוצה לעסוק בזה בעתיד. נכון שלהכנס ולקרוא לא קל לך אבל אני חושבת שיש אצלך נקודות שלא פתורות לגבי המחלה הזו. דברים שאת רוצה להבין, אולי דרך התמודדות של אנשים אחרים תוכלי למצוא תשובות לשאלות שלך, אולי גם דרך זה תוכלי למצוא את הדרכים לכאוב פחות ולהחלים מכאב והאבל שלך. כל עוד את מוצאת את עצמך פה כנראה שיש סיבה, גם אם היא לא נראית לעינייך כרגע. יום טוב

למעלה