שלום....

שלום....

אני חדשה פה ורציתי לשתף אתכם בבעיה שלי... אוקיי אז אני בת 17 בקרוב... ואני שוקלת 85 על 175...(קורה...) זה המשקל שלי אחרי שהורדתי מ94 ק"ג.. ... עשיתי את הדיאטה במשך כל החופש הגדול... ותתפלאו אבל היה לי קל בקיץ... אבל עכשיו שהחורף מגיע אני קצת יותר בבית וגם מבחנים והכל... והאוכל "עוזר" לי להתרכז... אני פוחדת להעלות את כל מה שהורדתי כי אתם בטוח יודעים שקל להעלות וקשה להוריד...(כבר שמנתי 5 ק"ג)... תעזרו לי!!!

ירידה ועליה זה בדיוק אותו תהליך!

ברגע שאת יורדת בצורה בריאה ואת מורידה שומן ולא נוזלים ומסה שרירית אז תהליך הרזיה כזה הוא בדיוק אותו זמן שיקח לך לעלות בחזרה אבל אם ירדת מהר מידי והגוף שלך איבד נוזלים ושרירים ברור שתעלי מהר אם הורדת 10 קילו בחודשיים סביר שתעלי 10 קילו בחודשיים... חבל על המשחקים של יויו מנסיון זה מוביל לאותה נקודה תמיד! תעשי את זה נכון ובריא ככה גם לא תשמיני בקלות אם מידי פעם תחרגי לפני מבחנים וכדומה

ח ב ר מ ן

New member
אוכל לא עוזר להתרכז הוא עוזר להשמין

חזרה...יש אפשרות לרדת עוד לשמור וגם ללמוד ..רוצה עזרה פני אלי במסר..

דיאטה בחורף

כדאי שתוסיפי פעילות גופנית כמו הליכה ברגל 4-5 פעמים בשבוע למשך 40 דקות. (בחוץ באויר ,זה עושה גם טוב לנשמה...) . כמו כן כשאת בבית תשתדלי ל"נשנש" פרי/ירק . כמו כן ע"מ לא להכנס לפניקה, רצוי לפנות לאיש מקצוע ע"מ לקבל כילים נכוני להתמודדות. בהצלחה.

למעלה