שלום...

m1989

New member
שלום...

אני מאי, 15, מראשון.. לפני כמה ימים הייתה לי הארה (ככה כותבים נכון?) וגיליתי שרד הוט היא הלהקה שאני הכי אוהבת בעולם. מגיל אפס אני שומעת אותם ורק עכשיו אני יודעת את זה (יש כאלו שלוקח להם זמן..). ויש לי עדיפות מיוחדת לג'ון פרושיאנטה (כלומר אני מעריצה אותו). אני יכולה להצטרף לקהילה שלכם ולחלוק איתכם פה דברים? כי לפעמים אני מרגישה שאני מתפוצצת אם אני לא אומרת דברים מסויימים (אוקי סיימנו עם הקטע הרוחני..) עכשיו כמה שאלות בסיסיות 1) כמה אלבומים הוציאו הרד הוט בכלל מההתחלה עד עכשיו עכשיו? 2)כמה אלבומים הוציא פרושי? 3) יש עוד מישהו מרד הוט שהוציא אלבום סולו? 4) יש כתובת שאפשר לשלוח לג'ון מכתבים? זהו....

גיל מ

New member
שלום מאי..

ברוכה הבאה.. ולתשובות: 1) אלבומי אולפן: 8 אוספים: 2, אלבומי לייב: 1 ובטח יש עוד כאלה מיוחדים שאני לא זוכר עכשיו... 2) השנה הוא הוציא 4 ולפני כן הוציא נראה לי 43 אז זה ביחד 7.. אני כבר לא עוקב כמה הוא הוציא השנה.. 3) לא 4) אין לי מושג.. ד"א אני גיל ושוב ברוכה הבאה (גם אני מראשון)

ברוכה הבאה!! ../images/Emo140.gif

תהני בפורום

lollapalooza

New member
שלום ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה.
אז אין לך מה להתפוצץ, פה את יכולה לדבר על כל מה שקשור ללהקה. בקשר לשאלות שלך- כבר ענו לך לפניי, אני רק אוסיף שלג'ון יש כרגע 6 אלבומי סולו רגילים, EP אחד, אלבום אחד עם אטקסיה ואלבום אחד שיצא רק באינטרנט. עד סוף השנה ייצאו עוד שניים. הייתה לי פעם כתובת למכתבים אליו, שמעולם לא השתמשתי בה. לא יודעת איפה היא עכשיו. בעקרון אני לא רואה טעם בזה ממילא, כי הוא מקבל, מן הסתם, המון המון המון מכתבים ולא רק שאני לא בטוחה שהוא קורא אותם, הוא גם בטח לא יענה לך.

שלום מאי ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

גם לך כמו לכולנו יש עדיפות מיוחדת/פינה חמה לג'ון
פעם היית לי כתובת ששלחתי לג'ון מכתבים.. אבל איבדתי אותה והשניים האחרונים ששלחתי חזרו(איזה מזל
) ולא נראה לי שהוא קורא אותם אלא אם את בת מזל וגרה בחו"ל ונותנת לו אותם ישר ביד<לינק לפורום של ג'ון2> Frulove

למעלה