שלום...

הירוקה

New member
שלום...

הי מקווה שאוכל להעזר בכם- יש לי כרזות ממוסגרות שמיועדות לחדר העבודה -המסגרות חשופות מאיקאה, ואני לא יודעת אם להשאירן בצבע הטיבעי שלהן או לצבוע- אם לצבוע- באיזה צבע הייתם ממליצים?

היי

אני היתי משאירה את המסגרות בצבע טבעי, אבל עוברת עם לק מט על המסגרת. לא הצלחתי לראות עם חדר העבודה צבוע כי זה נראה לבן, אם הוא לא צבוע אולי כדאי לך לצבוע קיר אחד ועליו לתלות את הכרזות.

הירוקה

New member
הקירות אכן בצבע לבן, ולצבוע-קצת

בעייתי, בשני הקירות יש חלונות גדולים, הקיר היחידי שבו ניתן לעשות זאת זה הקיר שאליו צמוד שולחן העבודה (החדר היה מרפסת שבנויה בצורת חדר, אז סגרנו את "הפתחים" בחלונות ותריס ונציאני פשוט והנה חדר..) רצוי לתלות את התמונות באמת מעל השולחן או שזה יוצר מעין "עומס" בצד הזה כאשר כל החדר ריק..?

רינתפ

New member
אולי../images/Emo35.gif

היות ולא רואים את כל החדר קשה לי לומר היכן לתלות את התמונות, וגם קצת קשה להבין מה הגול שלהן. ניתן להעביר את השולחן לקיר עם החלון ואז בקטע הקיר שבין החלון לקיר שהשולחן נמצא בו היום היתי מוסיפה מדפים בצבע הקיר (לבן) שיצרו "ספריה", את השולחן עם המחשב היתי מעבירה מתחת לחלון. (אם החלון שרואים בצילום הוא מול הדלת היתי מעבירה את השולחן לחלון השני, כדאי שלא תהיה עם הגב לדלת כשאת עובדת) לדעתי כדאי לצבוע את הקיר היחד שריק ועליו לתלות את שלושת התמונות, אחת לצד השניה באותו גובה, ואם יהיה לך חשק וכוח כדאי לצבוע את כל החדר (את אפילו שיש חלונות גדולים הם לא צריכים להפריע) בגוןן בהיר של קרם כתמתם ואת הקיר השלם בגוון כהה יותר, אבל לא כהה מידי.

למעלה