שלום =)

Lola Bany

New member
שלום =)

קודם כל כפתיחה, אני צריכה לציין שקראתי את הספר הראשון בסידרה ועכשיו אני קוראת אותו פעם נוספת. בפעם הראשונה זה היה שוק. השוק הראשוני שדבר כזה קיים. ועכשיו בפעם השנייה אני מתחילה יותר להבין, כל מילה ומילה נראית יל פתאום כל כך מובנת ובהירה. אני פשוט לא מבינה איך לא ראיתי את זה קודם, ואני כל כך מאושרת שאני יודעת את כל זה עכשיו. שאני יודעת את התשובה. שהכל מתבהר לי בצורה כל כך ברורה...ושיש מטרה ברורה לחיי. אני מאושרת בידיעה שתמיד יהיה מי שיהיה לצידי..שתמיד יהיה לי את אלוהים. עכשיו בזמ הפעם השנייה שאני קוראת את הספר...ופתאום הכל מתבהר עולה לי התחושה שלמה רק כל כך קצת אנשים יודעים את זה? התשובה הרי כל כך ברורה ופשוטה... אם רק עוד אנשים היו יודעים. יש לנו כל כך הרבה כוח ואנשים פשוט לא מודעים. כל פעם שאני רואה אני מחפשים תשובות ומתייאשים כל פעם מחדש מהחיים אני רוצה לבוא אליהם, להראות להם את הדרך, יש לי את החשק להראות לכל העולם את הדרך הנפלאה הזאת. לא היה לכם אף פעם את החשק הזה? אף פעם לא עלה בדעתכם הרעיון של למה רק אני יודעת את כל זה ולא אחרים? עכשיו שאני יודעת יש בי רצון להפיץ את ה"תורה" הזאת כמה שאפשר.

ש ו נ י

New member
הדרך הכי טובה "להפיץ" אותה לדעתי

היא להיות השינוי שאת רוצה לראות בעולם (כפי שכתוב בספרים) BE THE CHANGE YOU WANT TO SEE IN THE WORLD

לקשמי

New member
הדרך

הנפלא הוא שכל אחד מאמין והולך בדרך אחרת אבל בסופו של דבר כולם מגיעים אל אותה מטרה. אני עכשיו בעיצומה של קריאת הספר בפעם הראשונה, אז אולי באמת כשאקרא אותו פעם שניה אבין אותו יותר. בכל אופן גם אני בתחילתה של דרך רוחנית (יוגה) והיוגה נותנת לי המון, מדהים איך החיים שלי השתנו מאז שאני מתרגלת, בעיקר דרך ההסתכלות שלי עליהם וכשאני שומעת על אנשים במצוקה או שחווים איזה כאב או משהו, נורא בא לי להמליץ להם על דרך היוגה אבל בדרך כלל אני לא עושה את זה, כי אני מאמינה שלכל אחד יש דרך משלו ומה שמתאים לי לא בהכרח מתאים לאחר.

גריני

New member
להפיץ את התורה

אני זוכרת את עצמי בדיוק במקום הזה, לולה - מרגע ש"גיליתי את האור" - הייתי בטוחה שזו התשובה לכוווווווולם ומהר מאוד נהייתי מטיפה כזו - שאנשים כמעט וברחו ממני
למדתי בדרך הקשה (כמו תמיד, במקרה שלי
) שלא כל מה שטוב בעיני - טוב בעיני האחר ושבכלל - הדרך אל
- באה מבפנים (או שלא....) אדם שיש בתוכו את הקריאה הזו, את המשיכה לתחום הזה - ימצא כבר את דרכו שלו, והדרכים - הינן רבות ושונות אין טעם בכלל להתחיל לדבר על הנושא עם מישהו שלא פתוח לכך התוצאה, במקרה כזה, במרבית המקרים היא הפוכה
את מתכוונת לקרב את הבנאדם - והוא דווקא ... מתרחק בקבלה קוראים לזה "הנקודה שלב" והם אומרים שמי ש"התעוררה" אצלו הנקודה הזו - אין לו ברירה אלא ללכת בעקבותיה אבל מי שעדיין שרוי כולו בתוך החומר שום סיפורי "ניסים ונפלאות" לא יזיזו אותו אז בואי ותפיצי את התורה הזו כאן, בפורום הזה
סביר להניח שמי שנמצא כאן - מעוניין בדברים האלה
ו... ברוכה הבאה כבר אמרתי לך?

elirand2

New member
מעשים

אני בהחלט הייתי שמח לראות שהאנשים שקראו את אותם ספרים יתחילו לפעול בדרך שהם למדו להאמין בה. לכל כך הרבה אנשים יש עולם פנימי רחב ויצירתי, אבל כל כך מעט מאותם אנשים מתנהגים ומגשימים את עולמם הפנימי. לפי זאת, קודם כל יש צורך להשתנות בעצמנו, ולהתחיל להתנהג לפי האמונות החדשות והערכים החדשים. ולאחר התנסות, אפשר להעביר את המסר הלאה. והכי חשוב לפי דעתי, להמשיך להתנהג ולפעול לפי אותם ערכים ואמונות לאורך זמן, ולא בנקודות זמן ייחודיות שאנו מייחסים להם משמעויות שונות. תודה ושבוע טוב ;)

Lola Bany

New member
תודה

תודה לכולכם על התשובות.... אני מניחה שאתם צודקים כי בכל פעם שבאתי להסביר ולנסות להבהיר לאחרים את האמונה שלי נתקלתי בעיקר בחוסר הבנה ותקיפה של הדרך הזו. בכל מקרה עדיין ישנו בי הצורך והרצון הזה, כנראה שאני איאלץ לשמור זאת לעצמי ולהתרכז בשינוי בעצמי ולא באחרים.

למעלה