שלום

מיליתו

New member
שלום

קיבלתי את התשובות של ה PET - והן תקינות ברוך השם. עכשיו צריך לטפל בכבד שלי ובהפטיטיס, וזה אומר זריקות וכדורים ותופעות לוואי - וכל זה, ובכלל לא בטוח שזה יעזור (כבר קיבלתי טיפול דומה שעזר הרבה פחות מהמצופה). אז אליה וקוץ בה... ממש לא בא לי לחזור לספירות דם כל שבוע ותרופות, והמתח שמתלווה לכל בדיקה, וגם זה אומר שלא אוכל להיות בהריון עוד שנה וחצי לפחות. אני יודעת שאם הטיפול יועיל זה יהיה שווה את הכל, אבל כל כך כיך לי סופסוף להרגיש טוב, להיות חזקה. זה העידכון שלי. מה הייתם עושים במקומי? עושים את הטיפול עכשיו או מחכים איתו (כרגע המצב שלי לא ממש חמור, וסביר להניח שאם אני אחליט לעשות את הטיפול בשלב מאוחר יותר לא יקרה כלום, הרופאים ממליצים להתחיל תוך חודשיים בערך)

אני בעד לגמור עם זה

וזהו! כמה שיותר מהר אחת ולתמיד זו החלטה שלקחתי על עצמי כמה פעמים בשנה האחרונה ונראה לי שזו הדרך הנכונה

elylan

New member
מיליתוש

אני שמחה שתשובות של הבדיקה תקינות!!! למרות שזה גורם לסבל נראה לי שעדיף לסיים כבר עם כל הטיפולים ואז תחזרי להרגיש טוב ולהיות חזקה וגם תוכלי להיכנס להריון

מזי א

New member
יקירה

לפי דעתי, את צריכה לסיים את שלב הטיפולים בגופך, ואז להגיע לפרויקט המיוחל לכן, עשי עכשיו את הנדרש וככה תתקרבי יותר מהר להריון, כי ככול שתתחילי יותר מוקדם בטיפול בכבד, תסיימי מהר יותר. זה אצלי המוטו. וכמו שכתבת טיפול יעיל + שווה את הכול שיהיה בהצלחה

yiska11

New member
היי אני גם בעד שתסיימי עם הכל עכשיו

ואח"כ תתפני לדברים הכייפים באמת...
ואח"כ גם יהיה לך זמן להירגע ,לנוח . נ.ב : אני שמחה שהתשובות טובות. יש !!!

לאן את ממהרת?

עד כמה שאני זוכר, את רק בת 20 וכמה. לא עדיף לסיים (או לפחות הסיכוי שלסיים) את הכל עכשיו, ולהיפטר מהכל כדי להתחיל את ההריון ברגל ימין? נניח ותתחילי את הטיפול אחרי הלידה (בעזרת השם) - את חושבת שתוכלי לעמוד בתופעות הלוואי וגם להשקיע המון מאמצים בגידול ילד? זה לא נראה הגיוני. עדיף לסיים פרק אחד, ורק אז להתחיל פרק שני. בהצלחה.

מיליתו

New member
תודה לכולכם

נראה שאני באמת אתחיל בטיפול בקרוב. כל כך רציתי להיות אמא צעירה, אבל זה כניראה לא יצא אל הפועל. אני אשתדל להיות אמא צעירה ברוחי... כשזה יגיע סופסוף. דרך אגב, אני בת 25, והמשמעות של טיפול עכשיו היא לפחות שנתים לפני שחושבים על הריון, וגם אז, כניראה אזדקק לטיפולי פוריות ולתרומת ביצית - לעזאזל עם הכימוטרפיה הזו!!!

פ ל ו ס י

New member
מליתו יקרה

מחזיקה לך אצבעות לקראת התחלת הטיפול, אני אגב התחלתי את האמהות שלי בגיל 29 ומאז נולדו לי שלושה ילדים (האחרון בגיל 36)זהו גיל שאני מרגישה שנהדר היה להתחיל בו. יש המון אשר צרך ממני להבשיל עד גיל "מופלג" זה. לילדים שלי עדין אמא צעירה בעיקר בנפשה - הרבה הרבה יותר צעירה במראה ונפש מחברותי.... וחוצמזה שממרומי גילי המופלג כיום (45) אני יכולה לומר לך שאני כל כך נהנת שיש לי ילדים צעירים בבית בזמן שלאחרות כבר ילדים שפרשו לצבא וחמקו מתוך הקן.... מחזיקה לך אצבעות לקראת המסע וכשתגיעי לשם תוכלי להיות שם במלואך.

למיליתו בוקר טוב

אני מאוד שמחה שאת מתחילה טיפול .להיות אמא תוכלי גם אתרי שתבריאי ותמיד תוכלי לקחת אם מונדקאית שתלד בשבילך ילד. בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ואני מקוה שתספרי לנו דברים טובים

למעלה