שלום!!!!!

la orejita

New member
שלום!!!!!

הרבה זמן לא הייתי פה! מה חדש פה?? האמת שיש לי וירוס במחשב ..היום הוא קם על צד ימין אז הוא נחמד אליי ונתן לי להכנס לפה לשתי דקות..אבל לפי הרעשים שהוא עושה אני חשה שהוא עוד שניה הולך להתפגר... אני צריכה לפרמט אבל יש לי חוסר זמן בגלל העבודה והלימודים..מישהו מתנדב לבוא לפרמט במקומי?:) בכל מקרה שיהיה לכם אחלה של יום! ושמרו על המורל פה בפורום!:) אדיוסססס

sarita4

New member
שלום לכווווולם../images/Emo70.gif

מחר דיויד יופיע בערוץ 1 בתוכנית "רואים עולם" בשעה 20:00. אז לפתוח מקלטים.... ושתיהיה לכם שנה טובה עם הרבה הופעות והמון המון
והמון המון
משרית

תודה שרית. לכבוד מה מראיינים אותו?

חח לא שאני מתלוננת חס וחלילה. אני אדאג לראות בכל מקרה. נ.ב - מישהו ראה את המבחן של המדינה? גם שם איזכרו את ברוזה :)

sarita4

New member
אין לי מושג לכבוד מה...

אולי לכבוד השנה החדשה? ואולי לכבוד זה שהוא הוציא דיסק בספרד?

אופיפה

New member
זה בעקבות הצילומים שהוא עשה ב..

ירושליים. הבנתי שישדרו את זה גם בחו"ל. אני מקווה שזה לא ידחה בגלל ארועי הבוע החולף. שתהיה שנה אזרחית טובה לכולם.

אה.תודה. האמת עדיין לא כל כך הבנתי

מדוע ולמה הוא הצטלם בירושליים? והאם זה כבר שודר? ואם לא למישהו יש אולי מושג מתי זה ישודר? שתהיה לכם שנה אזרחית שקטה ללא מאורעות כמו השבוע הנוראי החולף

rabenir

New member
מערכת יחסים מיוחדת

לפני כחמש שנים, החלה להירקם מערכת יחסים מיוחדת, בין דויד לבין חבריה הפלשתינאים (מזרח ירושלמים) של להקת סברין.מערכת יחסים זו, הולידה שיתוף פעולה מוסיקלי, אשר מצא ביטוי גם, ואולי בעיקר בעבודה המשותפת סביב יצירת האלבום PARKING COMPLETO, האחרון שדויד הוציא בספרד. שיתוף הפעולה הנדיר, הוליד יצירה מוסקלית נדירה.שזוכה, אגב, לשבחים רבים ממבקרי המוסיקה הנחשבים ביותר בספרד. מערכת היחסים הזו, עניינה את כתבה של רשת הטלוויזיה הספרדית, "אנטנה 3", (מהגדולות שברשתות הטלוויזיה הספרדיות) שביקש להצטרף לאחד מהמפגשים של דויד ברוזה, ולהקת סברין. מתוך מפגש זה, יצאה כתבה טלוויזיונית מרגשת ביותר, המשודרת בימים אלו, לעשרות מיליוני צופים, בכל רחבי העולם. (בעיקר באירופה, ארה"ב, ודרום אמריקה.) גם עורך המגזין "רואים עולם", יעקב אחימאיר ביקש לשדר הכתבה בתוכניתו, הקרובה במוצ"ש זה. ברם, בשל אסון הטבע במזרח, יתכן והכתבה לא תשודר במוצ"ש הקרוב, אלא, באחד הבאים. אשתדל לעדכן לגבי מועד השידור, (במידה ואכן יהיה דיחוי)

וואו ניר המון תודה. אחלה של תמונות

אכן זה לא הזמן כל כך לכתבה (כל האסונות וכל זה) . אני מחכה לעידכון בקוצר רוח.

למעלה