שלום, אני בת 24 ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא עבודה באיזור באר שבע בברכה ויום נעים
E edn New member 11/1/05 #1 שלום, אני בת 24 ואשמח אם מישהו יוכל לעזור לי למצוא עבודה באיזור באר שבע בברכה ויום נעים
T tamidb New member 11/1/05 #2 מבקשת מכל מי שיכול לעזור להתיחס לבקשה. לבחורה לא כל-כך נעים אבל מדובר בבחורה בעלת תואר ראשון , זקוקה לעבודה בדחיפות בגלל קשיים כלכליים.מעונינת בכל עבודה ובלבד שתוכל להמשיך לכלכל עצמה בכבוד.
מבקשת מכל מי שיכול לעזור להתיחס לבקשה. לבחורה לא כל-כך נעים אבל מדובר בבחורה בעלת תואר ראשון , זקוקה לעבודה בדחיפות בגלל קשיים כלכליים.מעונינת בכל עבודה ובלבד שתוכל להמשיך לכלכל עצמה בכבוד.
B blue skies New member 12/1/05 #5 אתמול התקשרה אלי מישהי אני לא יודעת אם זאת היא נתתי לה את כתובת המייל שלי אבל לא קיבלתי את קורות החיים עדין
אתמול התקשרה אלי מישהי אני לא יודעת אם זאת היא נתתי לה את כתובת המייל שלי אבל לא קיבלתי את קורות החיים עדין
T tamidb New member 12/1/05 #6 זו היא נתתי לה את הטלפון שלך מקווה שהיא תראה שהמייל לא הגיע ותשלח שוב. נ.ב. קבלת את קורות החיים של בעלי?
זו היא נתתי לה את הטלפון שלך מקווה שהיא תראה שהמייל לא הגיע ותשלח שוב. נ.ב. קבלת את קורות החיים של בעלי?