שלום!!!

קרנון2

New member
שלום!!!

היי אני חדשה פה בפורום... אני חייבת להודות שזה היה רעיון ממש טוב לפתוח את הפורום הזה, וכל הכבוד למי שמנהל אותו. בכל מקרה, קוראים לי קרן, התחלתי לראות את צמ"ח כשהייתי בת 11 בערך. זוהי אופרת הסבון היחידה שאני רואה כי לדעתי היא הכי איכותית ומועברים בה מסרים חשובים שקשורים למציאות של היום, ולא מתבססת רק על סצינות מפגרות ורדודות. אני גם חושבת שרוב השחקנים הם שחקנים ממש ממש טובים ויש ביניהם כימיה מדהימה שאין בכל סדרה. גם הדיאלוגים כתובים מעולה ונשמעים ממש אמינים, לעומת "תשוקות" ( אני מקווה שאני לא פוגעת באף אחד) שלדעתי השחקנים שם ממש לא יודעים לשחק והדיאלוגים גרועים ולא אמינים. "ימי חיינו" (לדעתי)מבחינת שחקנים סדרה טובה, אבל אין שם כלום חוץ משילוב של סיפורים בידיוניים (השטן שנכנס לנשמת מרלנה, גרטה ואוסטין בגן-עדן) עם סצנות מפגרות של מי ששכב איתו ושל מי התינוק ההוא, אין שם פשוט שום דבר חוץ מזה, ואני חושבת שזה ממש פוגע באיכות הסדרה.

Dawn12

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני מסכים עם הרבה דברים שכתבת בקשר לסדרה, בעיקר עם הקאסט המצויין שיש לה. בכל אופרת סבון יש כמה שחקנים בולטים אבל צח"מ באמת התברכה בלא מעט כאלה, והתענוג כולו שלנו.
מקווה לראות אותך כאן הרבה!

ברוכה הבאה

מסכימה איתך לגמרי אבל עדיין ימי חיינו סידרה מעניינת מאוד אפילו עם זה רק בגלל שמדי פעם אפשר לבהות בג'ייסון קוק וקייל לאודר(שון ובריידי) נ.ב חזרתי אחרי הפסקה ארוכה שבה הפסקתי לראות כול אופרת סבון שראיתי ויש לי להגיד דבר אחד מק-צ'יקן מחרפנת אותי! פיליס רוק!

ברוכה הבאה קרן!

היי קרן, גם אני יחסית חדשה בפורום וגם אני התקבלתי בחום... אני מסכימה איתך לגמריי לגביי "צעירים" ובייחוד בקשר ל"ימי חיינו" שהיא הסידרה הכי גרועה בעולם (בלי לפגוע...) והתסריט שלה הזוי לגמריי. לדעתי זאת צריכה להיות סידרה שעוסקת במדע בדיוני ולא אופרת סבון (אולי אופרת סבון על הירח....) אבל זה ממש זלזול בצופים שהם מדברים על מפלצות, שדים וחייזרים! בקיצ' ראיתי מספר פרקים ומיד הבנתי שהם בחייים לא יגיעו לרמת התסריטים של צעירים חסרי מנוח (גם מבחינת הדמויות וגם מבחינת התסריט). "תשוקות" אני לא רואה, אז אין לי מה לומר עליה...

קרנון2

New member
היי לכולם

תודה רבה לכולם על קבלת הפנים הנעימה. אני לא ממש הבנתי איך אני מוסיפה משהו להודעה שכבר כתבתי, במקום לפתוח הודעה חדשה. אם משהו פנוי... בבקשה תסבירו לי כי אני די בורה בדברים האלה. תודה רבה.

anatotel

New member
תסתכלי..

תסתכלי על ההודעה הזאת לדוגמא. רואה אחרי כל הדברים שכתבתי כתוב- הוספת תגובה= אז ככה את מוסיפה תגובה למה שאני כתבתי וזה מה שנקרא- שרשור...

למעלה