שלום

goblinit12

New member
שלום

רציתי שמוע את עצתכם... אני בת 14 ולפני כמה חודשים גילו שיש לסבא שלי סרטן- יותר נכון 3 סרטנים: בכבד זה התחיל והתפשט למעיים ולקיבה. הסרטן התחיל בגלל שהניקוטין פגע לו במקום בריאות בכבד.. לפני כחודש הוא עבר ניתוח אחד בקיבה ועוד מעט צריך לעבור עוד ניתוח בכבד ובנתיים הוא עובר טיפולים כימוטרפיים. כשהוא התעורר מהניתוח הראשון המילים הראשונות שהוא אמר זה "איפה אני?" הוא חשב שהוא התעורר בעולם הבא! כעת מצבו מחמיר הוא עכשיו בבית חולים והוא פשוט מפחד למות! אני פשוט לא יודעת מה לעשות! מישהו מוכן לעזור לי????

שלום

הסרטן של אבא שלך הוא רק סרטן אחד, ממאירות של הכבד עם גרורות למעי ולקיבה. המצב הוא באמת לא טוב, והדבר היחיד שאת יכולה וצריכה לעשות זה לתמוך בו נפשית, לתת לו אפשרות לומר את כל אשר ליבו טרם יפרד. מאוד סביר שהוא פוחד, אף אחד מאיתנו לא רוצה לעזוב את העולם. פשוט... היי שם בשבילו.

ליMור

New member
היי לך

קראתי אותך ואת העצב בדברייך הרבה מה לעשות כרגע - אין ואני מניחה שזה לצערכם לצערו ולצער הרופאים הדבר היחיד שנותר לעשות עבורו הוא להנעים את זמנו מה שיותר,, להקיף אותו באהבה ולהזכיר לו כל הזמן איזה סבא הוא היה ,,, וכמה כיף איתו וכו' אפשר לדאוג לתמונות אחרונות לחוויות אחרונות ובכלל,, לחפש כל דרך שתעשה לכם נעים לזכור אותו ולו תהיה נעימה ,, לפני הפרידה המצב רגיש ועדין תהיו חזקים,, עוד מוקדם להשבר בהצלחה

RozeMary

New member
כל כך מוכר לי להבדיל אלף הבדלות

סבא שלי נכנס לפני שבועים לבי"ח עם סרטן בכבד גם, כשנתיים.. יום שבת שעבר הוא מת.. מאחלת לך שלא תדעי את הצער הזה. אבל תהיי חזקה ותהיי איתו כמה שאפשר כי תחושת הפיספוס שלא הית איתו יכולה להוציא בן אדם מדעתו את לא יכולה לעשות בעצם כלום חוץ מלהיות איתו ועם המשפחה שלך וכמובן להיות חזקה..

נחמה פ

New member
פשוט להיות איתו...

אבא שלי היה חולה סרטן במשך 3 שנים יש לו נכדה בת 12 והיא הנכדה האהובה עליו והרגעים הכי יפים שלה ושלו היו כשהיא היתה באה ויושבת לידו,מחבקת אותו ומקריאה לו כל מיני קטעים מהעיתון.תיהיי איתו, תאהבי אותו זה הדבר הכי חשוב שאת יכולה לעשות.

למעלה