שלום!

sims girl1

New member
שלום!

שלום אני חדשה כאן! מישהו יכול להמליץ לי על ספר לגילי?*ראו בפרטים*.. בתודה מראש, ניצן

Lildi

New member
ברוכה הבאה!

והנה המצלותיי 1. נשים קטנות 2. המשחק של אנדר 3. פאנטום האופרה 4.הרוזן ממונטה קריסטו אני אישית קוראת רק קלאסיקה, אז אם את מעונינת מהז'אנר הזה, תגידי ואני אביא עוד

sims girl1

New member
תודה רבה!ו..

מישהו יכול להמליץ לי על ספרים גם לאחותי בת ה-10? תודה מראש, ניצנו'ש..

sagiberg

New member
לאחותך הקטנה

ג'ים ונהג הקטר צוללים קדימה שבע אבני הנסיכה..... ולך: המלך ארתור ואבירי השולחן העגול כלבם של בני בסקרוויל

ענתש

New member
ועוד לאחות הקטנה:

כתר הדרקון חמישה ילדים והזהו מומו סידרת נרניה (אחיינו של הקוסם, האריה המכשפה וארון הבגדים, הסוס ונערו, המסע בדורך השחר, הנסיך כספיאן, כס הכסף, הקרב האחרון)

כולם ספרים מופלאים אבל

לדעתי הם ממש גדולים מדי לאחותך... מצד שני, הבעיה בהמלצות לפי גיל היא בדיוק זו- תמיד יש ילדים שמתאימים להם דברים שונים בגילאים שונים...

ענתש

New member
ובשבילך...

אם את מספיק בוגרת אולי זה הזמן המדוייק לקרוא את איין ראנד (אם לא, אז אולי בעוד שנתיים. אבל חבל לפספס את הגיל הנכון, אחרי הגיל הנכון לא נהנים ממנה). במיוחד כדאי את כמעיין המתגבר, מרד הנפילים ואנו החיים. בסגנון קצת אחר (מד"ב-מתח-קל לעיכול)- התלת רגליים קונטקט, זרע אנדרומדה, סדרת המוסד והרובוטים של אסימוב. ועוד בז'אנר המתח שכתובים היטב (ולא כמו הזבלונים של סטפן קינג) - הספרים של אליסטר מקליין. אני יועת שאחותי בגיל הזה גם מאד נהנתה מהסידרה של מחזור שער המוות (זה פנטזיה - כנף הדרקון, ים האש, כוכב הרפאים, קוסם הנחש, יד הכאוס, אל תוך המבוך, השער השביעי). תהני.

dor307

New member
אבא ארך רגליים

היגעתי למסקנה שהוא הספר הטוב ביותר לבנות בגיל ההתבגרות(גם למי שלא אוהבת לקרוא) לאחותך צריך ספר שצריך הרבה דמיון בשבילו,שר הטבעות אולי...

למעלה