שלום:)

Danaza

New member
שלום:)

אני בת 17, גובהי כ-1.59, ושוקלת קרוב ל60 קילו. אני רוצה להגיע לכ-50, ולכן התחלתי דיאטה לפני כמה ימים. הדיאטה מאוזנת, עם המון ירקות, הרבה נוזלים, ארוחה חמה אחת וקצת גבינות. ספרתי את הקלוריות שבאוכל, ומצאתי בערך 900 קלוריות ביום. האם זה בסדר? אמרו לי שזה מעט מדי, ולכן הגוף שלי יקבל "שוק", ואחרי כמה ימים יפסיק לרדת במשקל, האם זה נכון? ובמידה והדיאטה טובה, כמה זמן לדעתכם יקח לי להוריד קרוב ל10 קילו? תודה מראש!

רון ו

New member
לקבל שוק?

בטוח לא תוך כמה ימים. 900 קלוריות זה די מעט כדי להכיל את כל מרכיבי המזון הדרושים בכמות נאותה. את זקוקה גם לשומנים מהצומח יותר מוצרי חלב ופירות. חשוב יותר להשפיע על הוצאת קלוריות בפעילות כמו הליכה והתעמלות. אם תוסיפי פעילות גופנית תוכלי לרזות כחצי קילו בשבוע בהתחשב שאין לך עודף משקל משמעותי. בחישוב זהיר זה תהליך של 4 חודשים ואח"כ עוד שנים כדי לשמור על ההישג. להזהירך רק שירידה דרסטית מדי באחוזי השומן היא בעלת השפעה שלילית על הפעילות ההורמונלית, לכן אל תציבי לעצמך מטרות קיצוניות מדי. ירידה של 3 ק"ג תהיה מטרה סבירה בהרבה.

דיאטת רזון

900 קקל ליום זו דיאטה דלה . מומלץ לפנות לגורם מקצועי ע"מ לקבל הדרכה נכונה ולא לגרום לנזק. והכי חשוב- אין לרדת המשקלך מהר. ירידת משקל חייבת להעשות תוך ניהול אורח חיים מלא ובריא ולא לעשות דיאטה קיצונית שעשויה להזיק כולל לטווח הרחוק. כמה זמן ? זה לא מה שחשוב . מה שחשוב זה שתעשי זאת נכון .

למעלה