שלום.

שלום.

אני דניאל עמית ואני בן 8.אני מתעניין בפוטושופ,אנימציות ותלת מימד.אני אשמח לקבל פרטים רעיונות ועזרה לכל מה שקשור לתחומים האלו.... להתראות...

Mihfir

New member
חמוד ;)

אהלן דניאל אני שמח לשמוע שיש ילדים בני 8 שמתעניינים בתחומים שכאלו. יש למעלה לינק למתחילים תקרא את המאמאר שכתבו שם, זה פחות או יותר יבהיר לך יותר את העניין.

ראיתי את המתחילים|

אבל אין לי את ה תוכנות האלה אז מאיפה אפשר להשיג?

exec

New member
נסה פה

להוריד אתה גרסת הלימוד של מאיה [אולי זה דורש הרשמה לאתר שלהם] ופה להוריד אתה גרסת הנסיון של מקס [דורש הרשמה] פה להוריד אתה גרסת הנסיון של אקס אס איי [דורש הרשמה]

Mihfir

New member
???מה?...

מה אמא שלך לא תרשה? להוריד את התוכנות, אם לא, אז אתה לא תוכל להתעסק בתלת מימד,

izackv

New member
דניאל, הקישורים שקיבלת לתוכנות

הם קישורים חוקיים! מותר להוריד את התוכנות האלה ולהתקין אותן וזה כמובן לא דורש שום תשלום ושום שימוש בכרטיס אשראי או דברים דומים. בשביל ההרשמה לקבלת גרסת ההדגמה של מאיה למשל, אתה צריך כתובת דואר אלקטרוני חוקית. אם אמא שלך רוצה הבהרות לגבי מה צריך וכדומה, היא יכולה להכנס לפורום, להגיד שהיא אמא שלך ואני מניח שהיא תקבל כאן תשובות רציניות לגבי כל מה שמעניין אותה בתחום הזה. רק שתדע שתלת ממד זה תחום שדורש המון לימוד. והרבה מחומר הלימוד הוא באנגלית. (כמו גם התפריטים ומסכי העזרה של התוכנות) רצוי שיהיה מישהו זמין שיוכל לעזור לך לקרא את החומר הזה (בהנחה שאתה לא קורא אנגלית בצורה שוטופת)

למעלה