שלום!

שלום!

אני בן 18 ואני עומד בפני גיוס לצה"ל. לאחרונה התחלתי לאבד שליטה בזמנים מסוימים על "צורכי השתן" שלי. לעיתים באוטובוס איני יכול לשלוט על השתן שיוצא. דברים דומים קורים לי גם לאחר שינה. 1) האם הצבא "מפחד" מתופעות כאלה? האם יהיה לי שינוי בפרופיל הרפואי אם אני אודיע על הבעייה הזו? 2) אם אני פונה לרופא, איזה סוגים של טיפול הוא יכול להציע לי? מצטער שפניתי לפורום הזה, אך איני מוצא פורומים רלוונטיים אחרים...

Titoli1

New member
יױ 

חױ׃  ךי ״״ױ ׃ י׀ ׂױ ׀ך ײװ Uױזײװ יײװ אױU ״״ױ ׁ׃װ י ךױ װיׂ ׁבױהט הט׀

EDITH saban

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo140.gifגש לרופא המשפחה שלך

זו יכולה להיות בעייה ניירולוגית (של מערכת העצבים,פגיעה בזנב הסוס).או כתוצאה של לחץ נפשי (אבל אין מספיק נתונים).בהצלחה בפיתרון הבעייה ובשירות הצבאי

EDITH saban

New member
../images/Emo91.gif../images/Emo140.gifגש לרופא המשפחה שלך

זו יכולה להיות בעייה ניירולוגית (של מערכת העצבים,פגיעה בזנב הסוס).או כתוצאה של לחץ נפשי (אבל אין מספיק נתונים).בהצלחה בפיתרון הבעייה ובשירות הצבאי

בן 18

שלום רב ראשית עלי להרגיעך הבעייה שאותה הינך מציג של חוסר שליטה על שתן המופיע באופן פתאומי הינו בד"כ ניתן לפיתרון ע"י אבחנה נכונה וטיפול מתאים. לכן כדאי כי תפנה לרופא המשפחה או לרופא אורולוג בקופת החולים אליה אתה שייך. אין הצבא מפחד מתופעות כאלו כאשר תפנה לרופא ותקבל את ההחנה המתאימה טטופל אם יהיה צורך ע"י תרופות בברכה ד"ר יוסי בנימיני

למעלה